Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artar inşallah stresten uzak tut kendini insanın başına ne gelirse stresten geliyo emin ol bol dua sakin kalmaya çalışHanimlar sabah test yaptim silik cikti doktorumu aradim gel beta bakalim dedi 19.06 cikti pozitif dedi folik asit verdi pazartesi tekrar gel dedi adetime de 2 gun var artar mi sizce
Sakin kalmaya calisiyorum gülüm insallah artarArtar inşallah stresten uzak tut kendini insanın başına ne gelirse stresten geliyo emin ol bol dua sakin kalmaya çalış
İnşallah rabbim nasip etsin inşallahSakin kalmaya calisiyorum gülüm insallah artar
Tesekkur ederim siz hamile misiniz?İnşallah rabbim nasip etsin inşallah![]()
Yok değilim şimdi oğlum var 13 yaşında yeni bir hamilelik yaşadım ama kısmet olmadı Rabbim sana nasip etsin innnşallhhhhTesekkur ederim siz hamile misiniz?
Masallah benden buyuksunuz o zaman baya Rabbim size de nasip eder insallah en yakin zamanda ❣Yok değilim şimdi oğlum var 13 yaşında yeni bir hamilelik yaşadım ama kısmet olmadı Rabbim sana nasip etsin innnşallhhhh
Yaş 38 hayırlısı olsun sana tavsiyem Allah rızası için gebeliğin onaylandığında adam gibi bir doktor bul rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahMasallah benden buyuksunuz o zaman baya Rabbim size de nasip eder insallah en yakin zamanda ❣
Lütfen 2 günde bir baktirmayi da unutma ben 1 hafta sonra kontrol ettirdim kimyalmis keşke 2 günde bir baktirsaydim bu kadar umutlanmazdim rabbim size sağlıkla nasip eder inşallahHanimlar sabah test yaptim silik cikti doktorumu aradim gel beta bakalim dedi 19.06 cikti pozitif dedi folik asit verdi pazartesi tekrar gel dedi adetime de 2 gun var artar mi sizce
Sagol abla doktorum cok iyi ozele gidiyorum abla baya ilgili numarasi da var her saat yazmami soyledi tavsiyen icin tesekkur ederim Rabbim sana da verir insallah❣Yaş 38 hayırlısı olsun sana tavsiyem Allah rızası için gebeliğin onaylandığında adam gibi bir doktor bul rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah![]()
Bende 2 ay once kimyasal yasadim anliyorum sizi insan umutlaniyor sonra bi bosluk hissi pazartesi doktorum gel dedi ama ben yine de evde test yapmayi dusunuyorumLütfen 2 günde bir baktirmayi da unutma ben 1 hafta sonra kontrol ettirdim kimyalmis keşke 2 günde bir baktirsaydim bu kadar umutlanmazdim rabbim size sağlıkla nasip eder inşallah
Hayırlı haber ile inşallahBende 2 ay once kimyasal yasadim anliyorum sizi insan umutlaniyor sonra bi bosluk hissi pazartesi doktorum gel dedi ama ben yine de evde test yapmayi dusunuyorum![]()