Evet gayet güzelİyi geceler öncelikle 5 aydır bebek düşünüyoruz çok şükür bu ay oldu galiba normalde 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama ovulasyon testinde 1 Aralık ta pik gördüm 2 Aralık'ta çatladı 3 gündür aşırı göğüs ağrısı ve kasık batmasindan şüphelendim test yaptım prodoctor early pozitiflik vardı silik sonra tam 10 tane de kaset yaptım pozitif gördüm bugün gece kan verdim 100 çıktı iyi mi peki nolur yorumlayinnnn
Ayy çok sağolun çok 3 haftalık sanırımEvet gayet güzel
Aaa dün konuşmuştuk çok sevindim canım hayırlı olsunAyy çok sağolun çok 3 haftalık sanırım
Keseyi gördüğü zaman haftasını da tam söylüyoAyy çok sağolun çok 3 haftalık sanırım
Sorma kuzum duydugumdan beru ağlıyorum Allah'ım kucağıma almayi nasip etsinAaa dün konuşmuştuk çok sevindim canım hayırlı olsun
Bitanem bana fikir verir misin ne zaman doktora gideyim haftaya Perşembe randevu aldimKeseyi gördüğü zaman haftasını da tam söylüyo
Amin inşallah sağlıkla kucağına alSorma kuzum duydugumdan beru ağlıyorum Allah'ım kucağıma almayi nasip etsin
Pazartesi tekrarla betanı artış var mı diye ne kadar artıyo sonrasında dr a gitsen tekarar betaya bakabilir yani bana öyle yapmıştıBitanem bana fikir verir misin ne zaman doktora gideyim haftaya Perşembe randevu aldim
Anladım canım benim şuan için iyi diyorsun amaPazartesi tekrarla betanı artış var mı diye ne kadar artıyo sonrasında dr a gitsen tekarar betaya bakabilir yani bana öyle yapmıştıdeğerimi hesaplayıp kese için gün vermişti
Evet benim değerim seninkinden düşüktüAnladım canım benim şuan için iyi diyorsun ama
Ay Allah razı olsun senden içimi rahatlattınEvet benim değerim seninkinden düşüktü
Canım benim üzme kendini çok güzel değerin güzelde artıcak güzel düşünAy Allah razı olsun senden içimi rahatlattın
Evet şuan keyfini çıkarıyorum sadece doktor ağır kaldırma dikkat et ilk haftalar dediCanım benim üzme kendini çok güzel değerin güzelde artıcak güzel düşüngüzel haberlerini yazarsın