• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta degerim

Denniz02

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
22
5
16
28
Merhaba 4 yıldır evliyim ama çocuğumuz olmuyor 2 defa kimyasal yaşamıştım sag tupum kapali tam tup bebek tedavisine başlamak için gittim doktor on tedavi dedi estrofem ve gonamax verdi reglim gecikti bide kusmalar vardı test yaptım pozitif kan testi verdim 296.6 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarlayalım dedi gidicem sabah çok ağrım oldu ve kanamam geldi 2 tane günlük ped i tam doldurmadı bile kan testi verdim değer 277 kimyasal düşük dedi regl oldun kanaman o yüzden atarsin dedi ama bida kan gelmedi sizce tekrar yükselir mi?

Merhaba 4 yıldır evliyim ama çocuğumuz olmuyor 2 defa kimyasal yaşamıştım sag tupum kapali tam tup bebek tedavisine başlamak için gittim doktor on tedavi dedi estrofem ve gonamax verdi reglim gecikti bide kusmalar vardı test yaptım pozitif kan testi verdim 296.6 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarlayalım dedi gidicem sabah çok ağrım oldu ve kanamam geldi 2 tane günlük ped i tam doldurmadı bile kan testi verdim değer 277 kimyasal düşük dedi regl oldun kanaman o yüzden atarsin dedi ama bida kan gelmedi sizce tekrar yükselir mi?
Yükselmez ben geçen ay yani 5 hafta önce düşük yaptım 90.9 dan 54 ə düştü öğrendikten 3 gün sonra kanamam oldu doktor düşük yapıyorsun dedi kimyasal fln değil bu direk düşük seninde öyle kimyasal düşük diye bişi yok sende benim gibi sadece düşük yapıyorsun ben adet gibi 6 gün sürdü şuan adet belirtilerim başladı bu kanama adette sayılmıyor dediler adet için 40-50 gün kanamanın ilk günü sayarak bekle dediler benim 29 gün olduğu bugün daha yeni adet belirtilerini yaşamaya başladım bakalım bundan sonraki süreçte ne olucak

Anladım çok sıkıntılı Bi durum inşallah bida yapamayız daha öncede yaşadım ama değer hic bu kadar yüksek değildi doktor genetik test istedi tekrarladı icin

1 hafta sonra kan ver eğer kanama sadece lekelenmeye döndüyse. Senin normalin buysa sorun yok ama adetini normal kanamalı geçiriyorsan tekrardan kan ver bence. Sonucu mutlaka yaz. Üzülme ben 7senedir kaç kimyasal dış gebelik geçirdim Allah verince veriyo🤷🏻‍♀️ çok şükür rabbim verdi 8.senede bebeğimiz olacak inşallah

Yok reglim normal oluyor akinti değil baya koyu tam tup bebek için gidecektik çok mutlu olmuştum öğrenince mucize demiştim şimdide düşecek diye bekliyorum malesef

Yok reglim normal oluyor akinti değil baya koyu tam tup bebek için gidecektik çok mutlu olmuştum öğrenince mucize demiştim şimdide düşecek diye bekliyorum malesef
Takipte kal o zaman nolur nolmaz bi sonraki ay gidersin tüp bebek görüşmesine. Haber ver mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum🙏🏻

Bugün tekrar kan verdim değer 277 den 303 çıkmış dis gebelik olabilir çarşamba ac karnina bida ver görüşelim dedi akşam da önce kahverengi şimdi kırmızıya dönen kanamam var ne olucak bilmiyorum

Bugün tekrar kan verdim değer 277 den 303 çıkmış dis gebelik olabilir çarşamba ac karnina bida ver görüşelim dedi akşam da önce kahverengi şimdi kırmızıya dönen kanamam var ne olucak bilmiyorum
Değerin henüz küçük korkulacak bişi yok inan muhtemelen dış gebelik gibi. Kanama artarda adet kanamasına dönerse kendi kendine düşebilir. Doktor kontrolüne git en kısa zamanda. Eğer kendi kendine düşüş olmazsa serumla mtx diye bi ilaç var onu verir düşürür muhtemelen. Ben iki kere aldım o serumu çok şükür bitti geçti o süreçler

Kanları aynı merkezde veriyorsunuz dimi

Değerin henüz küçük korkulacak bişi yok inan muhtemelen dış gebelik gibi. Kanama artarda adet kanamasına dönerse kendi kendine düşebilir. Doktor kontrolüne git en kısa zamanda. Eğer kendi kendine düşüş olmazsa serumla mtx diye bi ilaç var onu verir düşürür muhtemelen. Ben iki kere aldım o serumu çok şükür bitti geçti o süreçler
Dis gebelikte ilgili o kadar şey var ki insan korkuyor

Dis gebelikte ilgili o kadar şey var ki insan korkuyor
Bu değerde korkma çok yüksek değil benim dış gebeliklerimde böyleydi en yüksek 800 kere çıktı işte kanama da bi türlü bitmiyo artık bıkmıştım. Serumu alınca geçti çok şükür. O yüzden doktora en kısa zamanda mutlaka git. Tek tüpün olduğu için kürtaj istemediğini de belirt.

Korktuğum gibi olmuş degerim tekrar az yükselmiş 345 çıktı vajinal ultrason da sol tupte dis gebelik olmuş rahmi temizlemek için bugün kurtaj oldum yarın gene kan takibi yapılacak

Üzgünüm canım ama düşürüyorsun eğer kanaman devam etmezse ilaç verirler 😔

Back