- Konu Sahibi huzurummmm
-
insallah amin canim umarim gec dollenme oldugu icin boyledir diger turlu olmasindan cok korkuyorumCanım geç dollenmeyse az çıkabilir değer.5in üstü hamilelik zaten.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah❤
Geçmiş olsun cnm hayırlısı böyleymiş demekki allah sağlıklı bebekler versin inşmaalesef kimyasal gebelikmis
maalesef kimyasal gebelikmis
cok teşekkür ederim amin inşallahÇok geçmiş olsun
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
cok teşekkür ederim amin insallahGeçmiş olsun cnm hayırlısı böyleymiş demekki allah sağlıklı bebekler versin inş
cok teşekkür ederim amin insallah
Doktora gir cnm hemen ihmal etme kaç haftalıkKanamam var
Korkuyorum
İnşallah beni bırakmaz
:'(
gittin mi doktora insallah iyisinizdirKanamam var
Korkuyorum
İnşallah beni bırakmaz
:'(
gittin mi doktora insallah iyisinizdir
Düşük yaptımDoktora gir cnm hemen ihmal etme kaç haftalık
Allah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm ama metanetli ol sağlıklı bir bebek değildi demekki Allah böyle yazdıysa bir sebebi vardır Rabbim gönlüne göre versin bundan sonra hemen yerine yeni bir bebiş göndersin inşallah dualarımdasınDüşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
İnşallah canımAllah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm ama metanetli ol sağlıklı bir bebek değildi demekki Allah böyle yazdıysa bir sebebi vardır Rabbim gönlüne göre versin bundan sonra hemen yerine yeni bir bebiş göndersin inşallah dualarımdasın
cok gecmis olsun insallah tez zamanda saglikli gebelik yaşarız evlatlarimizi saglikla kucagimiza alırız canimİnşallah canım
cok gecmis olsun insallah tez zamanda saglikli gebelik yaşarız evlatlarimizi saglikla kucagimiza alırız canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?