• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta degerim yukselir mi

huzurummmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
136
37
48
İzmir
iyi aksamlar kızlar yardima ihtiyacim var bu gun son adet tarihimin ustunden 34 gun gecti kan tahlili yaptirdim beta 20.55 cikti doktora cikamadim yarin gidicem ama bu deger bana az gibi geldi korkuyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi

Canım geç dollenmeyse az çıkabilir değer.5in üstü hamilelik zaten.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah❤

Canım bana da az gibi geldi inşallah geç döllenmedir.

değerin iki katına düzenli çıkması önemli
birdahaki test sonucuna göre degerlendirilir
stres yapma hayırlı bir gebelik geçirirsin inşallah canım

Kuzum hiç korkma bnmde adete 2 gün kala 20 di adet günü 58 oldu 2 gün sonrada 137 önemli olan 2 günde bir ikiye katlanması kan ver mutlaka takip yap ben Dr a gittm bi sorun yok güzel katlanmış dedi şimdi kese için gidicem ben hep iyi düşündüm iyi oldu sende iyi düşün sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
:KK61::KK61:
Allah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm ama metanetli ol sağlıklı bir bebek değildi demekki Allah böyle yazdıysa bir sebebi vardır Rabbim gönlüne göre versin bundan sonra hemen yerine yeni bir bebiş göndersin inşallah dualarımdasın

Allah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm ama metanetli ol sağlıklı bir bebek değildi demekki Allah böyle yazdıysa bir sebebi vardır Rabbim gönlüne göre versin bundan sonra hemen yerine yeni bir bebiş göndersin inşallah dualarımdasın
İnşallah canım

Back