• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerim yüksek 3594kese çok küçük yardım kürtaj dediler😭

tanem7777

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
575
232
303
33
Adetim 2gun geçti kanda değerim beta 609 çıktı
3gun sonra tekrar yaptım beta 3179 çıktı
2gun sonra gene beta kan testi 3594 çıktı doktor değerlerim yüksek dedi kese çok küçük bu değere göre uyumlu değil sağlıklı gebelik değil dedi kürtaj deri ben de istemedim kürtaj 1hafta bekleyelim dedi bana ilaç verdi
Ecopirin
Hibor göbekten günde bı kere iğne
Progestan kapsül vajinadan sabah akşam al dedi
Progestan iğne günde 1kere bana yardım edin fikir verin yol gösterin Allah'ım ins hayırlı sağlıklı nasip eder
Kesenin resmini attım kaç mm anlamadım ama başına böyle olay gelen gebelerimiz var mı fikir ver yardım icin

Eklentiler

• IMG_20220203_175334.jpg
    IMG_20220203_175334.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 249
Son düzenleme:
Bence bekleyin ve başka doktora da görünün. Geç döllenme olmuştur belki gelişimi gününe geriden geliyordur o yüzden.

Bence bekleyin ve başka doktora da görünün. Geç döllenme olmuştur belki gelişimi gününe geriden geliyordur o yüzden.
Cevabınız için çok teşekkür ederim başka doktora gittim direk kürtaj dediler ben olmak istemedim o hastaneden başka bir hastaneye geçiş yaptik doktorum bana 1hafta süre verdi ama bana umutlanma dedi sadece kendini hazırlan gel dedi bilmiyor Allah'ım hayırlısını sağlıklısı o nasip etsin

İçinizi ferah tutun bu mübarek gecenin hürmetine inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip evladınızı kucağına alırsınız

İçinizi ferah tutun bu mübarek gecenin hürmetine inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip evladınızı kucağına alırsınız
Amin çok teşekkür ederim bu gece hem kendime hemde evlat isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin diye dua ettim pazartesi doktora gidicez Allah'ım bizim için hakkizdq hayırlısını sağlıklısıni nasip etsin

Kese boyutundan anlamam ama, en son yaptırdığıniz test bı öncekini katlamamiş, maalesef kimyasal ya da sağlıksız gebelik gibi görünüyor. Olanda hayır vardır üzülme demek saçma ama inanın olacak her neyse hayırlıdir. Sevgiler..

Kese boyutundan anlamam ama, en son yaptırdığıniz test bı öncekini katlamamiş, maalesef kimyasal ya da sağlıksız gebelik gibi görünüyor. Olanda hayır vardır üzülme demek saçma ama inanın olacak her neyse hayırlıdir. Sevgiler..
Evet en son test sonucunun yukselmemesi beni tedirgin etti hayırlısı bakalım tesekkurler

Amin çok teşekkür ederim beni de son değerim korkuttu hayırlısı ve sağlıklısı neyse o nasip olsun

Adetim 2gun geçti kanda değerim beta 609 çıktı
3gun sonra tekrar yaptım beta 3179 çıktı
2gun sonra gene beta kan testi 3594 çıktı doktor değerlerim yüksek dedi kese çok küçük bu değere göre uyumlu değil sağlıklı gebelik değil dedi kürtaj deri ben de istemedim kürtaj 1hafta bekleyelim dedi bana ilaç verdi
Ecopirin
Hibor göbekten günde bı kere iğne
Progestan kapsül vajinadan sabah akşam al dedi
Progestan iğne günde 1kere bana yardım edin fikir verin yol gösterin Allah'ım ins hayırlı sağlıklı nasip eder
Kesenin resmini attım kaç mm anlamadım ama başına böyle olay gelen gebelerimiz var mı fikir ver yardım icin
Merhaba 💫 Bende 600 beta değeri ile hamileliği öğrendim ve o gün akşamı doktora gittik. Rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi bir şey dedi. 3 gün sonra gel dedi keseyi görelim dedi gittim. Kese de 3.70mm yazıyor 5+1 de o zaman benimki hepten küçük bir kese :( doktor bir şey de demedi bana haftaya tekrar cagardi :( Şuan çok üzüldüm sonuç ne oldu :(

Merhaba 💫 Bende 600 beta değeri ile hamileliği öğrendim ve o gün akşamı doktora gittik. Rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi bir şey dedi. 3 gün sonra gel dedi keseyi görelim dedi gittim. Kese de 3.70mm yazıyor 5+1 de o zaman benimki hepten küçük bir kese :KK43: doktor bir şey de demedi bana haftaya tekrar cagardi :KK43: Şuan çok üzüldüm sonuç ne oldu :KK43:
Merhaba doktorunuz bir şey dememiş neye üzüldünüz anlamadım. 4+5 da kesem 3.10 mm. 5+6 bebişi kalp atışını gördüm bebiş 2.70 mm di ve kalp atışo vardı. Değeriniz gayet normal boşuna üzülmeyin

Merhaba doktorunuz bir şey dememiş neye üzüldünüz anlamadım. 4+5 da kesem 3.10 mm. 5+6 bebişi kalp atışını gördüm bebiş 2.70 mm di ve kalp atışo vardı. Değeriniz gayet normal boşuna üzülmeyin
ah cidden mi hemen hemen kese boyutlarının aynı hatta belki geç döllenme vs bile olabilir değil mi:) çünkü regl çok geçti. Doktor hatta haftası ile uyumlu demişti ama işte ben gelince kağıtta yazan o rakamları kısaltmaları bı arastirayim dedim Perşembe akşamından beri kafam dolu evet yanlış bir şey bu yaptığım doktor bir şey demeden ama elimde olmuyor şuan için. Ama teşekkür ederim mesajınız beni coook mutlu etti 💫

ah cidden mi hemen hemen kese boyutlarının aynı hatta belki geç döllenme vs bile olabilir değil mi:) çünkü regl çok geçti. Doktor hatta haftası ile uyumlu demişti ama işte ben gelince kağıtta yazan o rakamları kısaltmaları bı arastirayim dedim Perşembe akşamından beri kafam dolu evet yanlış bir şey bu yaptığım doktor bir şey demeden ama elimde olmuyor şuan için. Ama teşekkür ederim mesajınız beni coook mutlu etti 💫
Evet merak etmeyin gelişimi önemli kendinizi ve bebişinizi boşuna üzmeyin 😊

Aramızda çok az bir fark var sanırım doğuma 3 Kasım diyor şuan kaç haftaliksiniz :)

Back
X