Bence normal artmış erken öğrenmissiniz o yüzden böyledir, bende 30la öğrenmiştimMerhaba Arkadaşlar,
Regl döngüm 30-31 günde gerçekleşiyor.
Regl olmayıp gecikince 33.günümde idrar testi yaptım 10 dk sonra silik bir çizgi çıktı. Kan testi yaptığımda ise 12,20 çıktı.
2 gün sonra tekrarladığımda 21,38 olarak artmıştı.
bugün 37.günüm 1 hafta geciktim. Bugün tekrar kan vereceğim.
Benim gibi olan hamileliği sağlıklı ilerleyen biri var mıdır? Daha önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
bugün akşam 11 de vereceğim tekrar. Umarım bu da güzel artmıştırBence normal. Ama bugün ki kan sonucuna göre netleşir. Verdin mi sonuç çıktı mı ?
Siz ne zaman öğrendiniz? Benim sanırım geç döllenme olduBence normal artmış erken öğrenmissiniz o yüzden böyledir, bende 30la öğrenmiştim
adet gecikmesinden bir gün sonra yaptım, geç döllenme olmuştu benimdeSiz ne zaman öğrendiniz? Benim sanırım geç döllenme oldu
Bunu duyduğuma çok sevindim, inşallah bende sağlıkla kucağıma alırımadet gecikmesinden bir gün sonra yaptım, geç döllenme olmuştu benimde
Silik çizginin fotoğrafı var mıMerhaba Arkadaşlar,
Regl döngüm 30-31 günde gerçekleşiyor.
Regl olmayıp gecikince 33.günümde idrar testi yaptım 10 dk sonra silik bir çizgi çıktı. Kan testi yaptığımda ise 12,20 çıktı.
2 gün sonra tekrarladığımda 21,38 olarak artmıştı.
bugün 37.günüm 1 hafta geciktim. Bugün tekrar kan vereceğim.
Benim gibi olan hamileliği sağlıklı ilerleyen biri var mıdır? Daha önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Bu şekildeydi biraz daha durunca daha da belirginleşti ama onun fotoğrafı yok. Önemi var mıydı idrar testinin görüntüsünün?Silik çizginin fotoğrafı var mı
Sizin adınıza sevindim. Maalesef ben demin adet oldum moralim blzulduBu şekildeydi biraz daha durunca daha da belirginleşti ama onun fotoğrafı yok. Önemi var mıydı idrar testinin görüntüsünün?
Sizin nasıl oldu? Değeriniz nasıldı ne Zaman öğrendinizSizin adınıza sevindim. Maalesef ben demin adet oldum moralim blzuldu
Ben adet oldumSizin nasıl oldu? Değeriniz nasıldı ne Zaman öğrendiniz
Anladım üzüldüm sizin adınıza umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız sizdeBen adet oldum
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinUmarım hersey gönlünüzce olur sağlıklı bir gebelik olur
Sonuç çıkında bizi de haber edin
Malesef değerim 12,15 e düşmüş, muhtemelen kimyasal gebeliktiUmarım hersey gönlünüzce olur sağlıklı bir gebelik olur
Sonuç çıkında bizi de haber edin
Çok teşekkür ederim, inşallahAnladım cok geçmiş olsun en kısa zamanda rabbim tekrar sağlıklı bir sekilde nasip etsin inşallah