S sutluk Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 2 2 1 29 Dün 21:38 Konu Sahibi Konu Sahibi sutluk #1 Kızlar selam. Regli tarihime 4 gün kala beta verdim 5.8 çıktı. 2 gün sonra 45 çıktı. Yükseliş normal mi? Benim gibi olup beta değeri sağlıklı yükselen var mı ? Son düzenleme: Dün 21:54
Kızlar selam. Regli tarihime 4 gün kala beta verdim 5.8 çıktı. 2 gün sonra 45 çıktı. Yükseliş normal mi? Benim gibi olup beta değeri sağlıklı yükselen var mı ?
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.361 En iyi cevaplar 1 474 38 Dün 21:40 Konu Sahibi Konu Sahibi sutluk #2 sutluk .!.: Kızlar selam. Regli tarihime 4 gün kala beta verdim 5.8 çıktı. 2 gün sonra 45 çıktı. Yükseliş normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal canım 2 gün sonra tekrar verirsin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et benimde olsun
sutluk .!.: Kızlar selam. Regli tarihime 4 gün kala beta verdim 5.8 çıktı. 2 gün sonra 45 çıktı. Yükseliş normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal canım 2 gün sonra tekrar verirsin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et benimde olsun
S sutluk Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 2 2 1 29 Dün 21:41 Konu Sahibi Konu Sahibi sutluk #3 umutsuzkedii .!.: Normal canım 2 gün sonra tekrar verirsin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et benimde olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Allah isteyenlere nasip etsin
umutsuzkedii .!.: Normal canım 2 gün sonra tekrar verirsin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et benimde olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Allah isteyenlere nasip etsin
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.361 En iyi cevaplar 1 474 38 Dün 21:43 Konu Sahibi Konu Sahibi sutluk #4 sutluk .!.: Teşekkürler Allah isteyenlere nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnn