Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az %60 olması yeterliMerhaba, 3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden tedirginim. Adet günümde beta değerim 39 çıkmıştı 2 gün sonra 59 çıktı. Henüz doktorla görüşmedim. Bu şekilde olup artanlar yazabilir mi![]()
Teşekkür ederim. Doktorum biraz düşük dedi. Yarın yeniden baktıracağımİlla iki katı artması gerekmiyor. %60 üzerindeki artış normal kabul ediliyor.
Nasıl ilerledi acaba benimde iki katı artmadı merak ediyorum.Teşekkür ederim. Doktorum biraz düşük dedi. Yarın yeniden baktıracağım
Ay sen hamile misinnNasıl ilerledi acaba benimde iki katı artmadı merak ediyorum.
1.70
2.188
3.350 çıktı
Kimyasal gelebilik olarak sonlandı maalesef. Ama sizin değerleriniz güzel benceNasıl ilerledi acaba benimde iki katı artmadı merak ediyorum.
1.70
2.188
3.350 çıktı
Evettt inşallah bir sorun çıkmazsa öyleyimAy sen hamile misinn![]()
Benimde beta ogrengidigim ilk test 66 sonra 90 sonra 209 oldu normal mi acabaNasıl ilerledi acaba benimde iki katı artmadı merak ediyorum.
1.70
2.188
3.350 çıktı
Ama siz her gün mü yaptırdınız?Benimde beta ogrengidigim ilk test 66 sonra 90 sonra 209 oldu normal mi acaba
Ben acilde şüphelenip verdim 66cikti o zaman sonra ertesigun aşılama yapan doktorum baktı 90 çıktı yarın tekrar ver sonra 2 güne bir takip et dediAma siz her gün mü yaptırdınız
Yani 3 gün arka arkaya bu değeriler çıkmış oldu şimdi yarın tekrar bakilcak 2 sonra kaç oluyor diye çok merak ve heyecan doluyum artışı nasıl sizceAma siz her gün mü yaptırdınız?
2 günde bir %60 olması gerekiyor sizin iki günde 66 dan 209 a çıkmış. Yani 2 katı geçmiş güzel ilerliyor benceYani 3 gün arka arkaya bu değeriler çıkmış oldu şimdi yarın tekrar bakilcak 2 sonra kaç oluyor diye çok merak ve heyecan doluyum artışı nasıl sizce