Beta değerim 20.5...

Elseko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
225
111
53
32
Merhaba erken gebelik testi sonrası çift çizgiyi görmüştüm. Bugün kan testi verdim ve sonuç 20.5. Doktorum cumartesi tekrar kan vermemi söyledi. Sizler ilk kan verdiğinizde nasıl değerler gördünüz. Bu hamileliğin başlangıcında normal mi? Ben tam adet günümde bu beta değerini gördüm.

Canım sayının bir önemi yok 2günde bir artması önemli maşallah

Canım sayının bir önemi yok 2günde bir artması önemli maşallah
Çok teşekkür ederim. Doktorum hamilelik demek için erken dedi. Öncesinde dış gebelik yaşadığım için biraz tedirginim. Çok şükür bir sıkıntım yok şimdilik olmaz da.

Çok teşekkür ederim. Doktorum hamilelik demek için erken dedi. Öncesinde dış gebelik yaşadığım için biraz tedirginim. Çok şükür bir sıkıntım yok şimdilik olmaz da.
İnşAllah canım inşallah sağlıklı ilerler kucağına alırsın ilk gebeliğin ne zaman oldu canm

İnşAllah canım inşallah sağlıklı ilerler kucağına alırsın ilk gebeliğin ne zaman oldu canm
İlk gebeliğim dış gebelikti Kasım ayında oldu maalesef hsg ile tüplerin de açık olduğunu öğrendim sorun yoktu. Şimdi iş hcg takibi yapmaya geldi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…