Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta değerim 10000 normal mi bu değer ?
- Konu Sahibi ayzztmrr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #beta testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2020
- 506
- 342
- 33
- 36
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
En son adet tarihim 7 Mayıs.Adetinizden kaç gün geçti? Neye göre normal mi? Eksik bilgilendirme yapmışsınız.
En son adet tarihim 7 mayıs.Hiç bilgilendirme yapmamışsınız ki. Neye göre yorum yapılacak?
Sat 7 mayissa çoğul gebelik olabilir
Kimyasal ya da dış gebelik değildir dimi gerçi o gibi belirtiler yaşamadım.Sat 7 mayissa çoğul gebelik olabilir
Bir de yerleşme kanamam olmadı
Ayrica yerleşme kanamasi olcak diye bisey yok ki herkeste olmuyor o bende deger 522 iken lekelenme olmuştu ama cok sukur ki yerlesmeydi bence ikiz olabilir degiksede erken yumurtlama olmuşsundurKimyasal ya da dış gebelik değildir dimi gerçi o gibi belirtiler yaşamadım.
Bir de yerleşme kanamam olmadı
Evet daha yeni öğrendim dün de acil de kan testi verdim.7 mayıstan bu zamana nerdeyse 2 aylık olmuş cocuk kalp atışı bile gorursunz bu testi yeni yaptırdıysanız degerin böyle cıkamsı normal .
2.kez vermeme gerek varmı cuma dr randavum var
2.kez kan vermeme gerek varmı zaten cuma dr gideceğimHayırlı olsun gebeliğiniz bence normal gözüküyo
Ya dış gebelik falan değildir dimi gerçi kanamam falan da yok şu anlık.Zaten 10 bin üstü çıkmış 10 bin çıkmamış yani. Üstünü olçmemiş . O sebeple tekrar kan vermenize gerek yok bence folik asit alıyorsunuzdır zaten. Hayırlı olsun. Cumaya gidersniz inşallah keseyi ve kalp atısını görürsünüz.
İlk gebeliğim ara sıra hafif ağrı normal mi ?
Bir de baş dönmem var midem bulanıyor ama kusamıyorum
Folik aside daha yeni başladım sorun olur muYa dış gebelik falan değildir dimi gerçi kanamam falan da yok şu anlık.
İlk gebeliğim ara sıra hafif ağrı normal mi ?
Bir de baş dönmem var midem bulanıyor ama kusamıyorum
- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 23
- 27
- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
- 43
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Beni şu an hamile bir arkadaşım korkuttu ya dış gebelik diye
Şu an cinsiyeti falan düşünemiyorum
Ya neye dayanarak korkutuyor hayret bişey. Rahimde bi oluşum görülmez korkulur anlarım. Beta dalgalanır anlarım. Ama bir betayla sizi neden korkutuyor çok kızdım. Yüksek betada mol gebelik diye korkulabilir ama sizin bebek 2 aylık maşallah elbet yüksek olur betanız katlana katlana büyüyüp yükselen bişey sonuçta.