Beta değerim 1000 üstünde kesin bir hamilelik var mıdır ?

mirayyyy16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
7
1
23
Merhabalar normalde son 1 senedir hep düzenli adet olurdum ben ve son 1 senedir de düzenli cinsel ilişkim vardı fakat bu ay normalde 20 sinde Regl olmam gerekirken 8 gün gecikti ve bugün gittim kan verdim beta değerin 10.000 nin üstünde dedi ve 3-4 haftalık hamile olabilirsin dedi doktor ancak daha geçen ayın 20 sinde regl olmuştum böyle birşey mümkün olabilir mi? İnanmadım bir hastaneye daha kan verdim ve oradaki doktor da pozitif ama her beta değeri yüksek olan hamile olmuyor kadın doğuma gözükmen gerekiyor dedi gebe olmama ihtimalim varmı lütfen cevaplar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_7134.png
    72,3 KB · Görüntüleme: 36
Çok yüksek değer kadın doğuma gitseniz keseyı bebegı gorursunuz yüksek ihtimalle. Bos gebelık dıs gebelık kimyasal durumları olabiliyor diye öyle söylemiştir hamile olmama gibi bır ihtimal değil saglıksız olma ihtimali vardır. Ama ben kendı açımdan söyleyeyim gördüğüm saglıksız gebelıklerde deger bu kadar yukselmedi. Korkmayın muayeneye gidin.

Geçen ay adet görüp üstünden bu kadar kısa bi zamanda beta değeri bu kadar yüksekse kesin hamile misiniz diyorsunuz ?

Geçen ay adet görüp üstünden bu kadar kısa bi zamanda beta değeri bu kadar yüksekse kesin hamile misiniz diyorsunuz ?
E 8 gün gecikmiş işte . 5-6 haftalık hamılesınız kı bu değer de o aralıkta olusur zâten. Bu kadar kısa süresi mı var gecıkme olduktan sonra beta 15 de cıksa hamılesın 10bınde çıksa. Ben 5 gun gecıkmeye 37 beta ile hamıle olduğumu öğrendim o zamanda çok düşüktu deger ama gec dollenmeymıs kucagımda şuan şükür. Sizde önceki adet bıtımı hemen kalmıs olabılırsınız. İki günde iki kat arttıgı için hızlı artıyor.

Teşekkür ederim sağlıcakla büyütün inşallah bebeğinizi sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…