<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 817935" data-quote="Eknekn" data-source="post: 50230212"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=50230212"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-50230212">Eknekn .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
merhaba kızlar.regl düzensizliği için doktora gidiyorum uzun bi süredir.bi çok kez hormon testi yapıldı.en son yumurtalığıda dermoid kist olduğu tanısı konuldu.bekleyelim takip edelim dendi..bugun ise sonuçlarımı göstermeye ablam gitti hormon testinde beta hcg ye de bakılmış ve sonuç 4,13 cıkmıs .bu arada bakireyim....doktor ablama bakirelerde bu olmaz 000 cıkar diye bir cümle kullanmış !.şok oldum ! ve ablam böyle böyle diyince ne yanıt verebileceğimi bilemedim.... lütfen yardımcı olun böyle beta hcg bakirelerde yüksek olma durumu olabilir mi ?kistle alakalı olabilir mi ...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Sorunun cevabini bilemem Ama neden kendine Bir konu acip sorunu sormuyorsun??<br />
<br />
Konu sahibI arkadasim , 279 cok Iyi Bir deger. Insallah iki gunde ikiye katlanarak artiyordur. Onemli olan bu :)</div>