Beta değeri

teletabet

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
425
106
18
26
Kızlar beta değerlerim sırayla
30 .03 40,24
1.04 86,7
3.04 163,9

Az yükseliyor gibi geldi…. Yardım edin lütfen endişelenmelimiyim

Şuan iyi 2 katı artmış olması gereken yüzde 60 ve üstü zaten

Şuan iyi 2 katı artmış olması gereken yüzde 60 ve üstü zaten
Herkes 2 katı lazım yazıyo ya moralim bozuldu %90 artmış.. bilmiyorum…. geç döllenme oldu onu biliyorum. 2 martta yumurtlama 3.nde çatlama olması gerekiyodu ben 11-12-13nde yumurtlama 14nde çatlama gördüm. Beta 24 martta 3.4 çıktı sonra, 27snde evde pozitif gördüm. 28nde kanamam oldu 2 gün fazla 3. Gün az oldu. son gün tekrar test yaptım pozitif çıkınca kan verdim artış bu şekilde işte

Gayet normal artmış
Hayırlısı inşallah🤲🏻 çünkü 27snde evde pozitif gördüm. 28-29nda kanamam oldu bende kimyasal sandım kanama kesilince şüphelenip test yaptım. Tekrar pozitif olunca kan verdim değer artışı bu şekilde. İnanamıyorum hala . İçim karman çorman

Haftama göre de düşük. Yani değere bakılıp hafta belirleniyor mu bilemiyorum
Adetin bittiği günün haftasından başlanır gebelik hesaplaması,siz takip ettiğiniz için 40 la erken yakalamışsınız,ama ben yerleşme kanaması yaşamadığım için bilemiyorum.

Adetin bittiği günün haftasından başlanır gebelik hesaplaması,siz takip ettiğiniz için 40 la erken yakalamışsınız,ama ben yerleşme kanaması yaşamadığım için bilemiyorum.
Evet biliyorum ilk düşümde geç döllenmeydi buda öyle. Düzenli artıyor dedi bi arkadaşım hayırlara çıksın inşallah. Haftaya randevum var

Merhaba kozlar bende 4 Nisan da beta 263 di bugün test verdim 905 yükseliş normal mi sizce

Back
X