Beta değeri

Elifzehra1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
26
29
3
25
Merhaba hanımlar regle üç gün kala beta değerim 21 çıktı. Herkes çok düşük dediği için aşırı stres yaptım ilk gebeliğim ve göğüslerimin şişmesi dışında hiçbir belirtim yok. Sizce değer normal mi yoksa korkmalı mıyım?

Merhaba hanımlar regle üç gün kala beta değerim 21 çıktı. Herkes çok düşük dediği için aşırı stres yaptım ilk gebeliğim ve göğüslerimin şişmesi dışında hiçbir belirtim yok. Sizce değer normal mi yoksa korkmalı mıyım?
Bende 21 ile öğrenmiştin adet günü hatta. 4 güne yükseliyo zaten 348 falan olmuştu . Bebek yeni olduğu için düşük olur, bir kaç güne normale dönüyo korkmayın

Bende 21 ile öğrenmiştin adet günü hatta. 4 güne yükseliyo zaten 348 falan olmuştu . Bebek yeni olduğu için düşük olur, bir kaç güne normale dönüyo korkmayın
Çok teşekkür ederim. Belirtimin olmamasıda şüpheye düşürdü beni 🥺 o yüzden korkuyorum

Çok teşekkür ederim. Belirtimin olmamasıda şüpheye düşürdü beni 🥺 o yüzden korkuyorum
Korkmayın ya bende şuan 2. Ye hamileyim sanırım . adetime 4 gün var o yüzden biraz bekleyeceğim kesinse değerim yüksek çıksın en azından diye .
Önemli olan artış olması ❤️

Bende 24 ile öğrenmiştim geç döllenme olmuştur gayet normal değerin önemli olan sonra ki yükselmesi nasıl olucak canım

Korkmayın ya bende şuan 2. Ye hamileyim sanırım . adetime 4 gün var o yüzden biraz bekleyeceğim kesinse değerim yüksek çıksın en azından diye .
Önemli olan artış olması ❤️
Yaa umarım hamilesinizdir 💕 bencede gecikince vermek daha mantıklı böyle olunca ister istemez stres oluyor insan.

tabi ki yazarım 💕 sizin belirtiniz var mı?
Sol kasığımda batma mı denir bilmiyorum ama bir şeyler hissediyorum pantolon vs rahat giyemiyorum şuan yan bile uzanamadım . 2 gündür de Hapşurunca kasıklarıma çok ağrı giriyo refleks bağırdığımı biliyorum ne alakaysa . Başka yok

Arkadaşlar benim adet dönemim 23 martta idi henüz 3 günüm var beta değerim 76 çıktı sizce nasıl sonuç ??

Bence gayet iyi yeniden yaptırdınız mı benimde bugün bat 30 çıktı beta değerim hamile miyimdir sizcd
Yaptırdım evet perşembe 76 cuma 117 pazar 332 çıktı,düşük çıkması önemli değil artışına bakmanız gerekli şu an hamilesiniz evet 🙏 Çarşamba bir daha kan verin

Back
X