Kac gun gecikme var? Normal durmuyor. Ama adet oncesi ogrendiyseniz adet gectikten sonra biraz daha fazla yukselir.Son adet tarihim 3 Şubat
4 Mart beta 8.74
8 Mart 26.35
Normal mi
Kac gun gecikme var? Normal durmuyor. Ama adet oncesi ogrendiyseniz adet gectikten sonra biraz daha fazla yukselir
3 gün gecikme sonrasında öğrendimKac gun gecikme var? Normal durmuyor. Ama adet oncesi ogrendiyseniz adet gectikten sonra biraz daha fazla yukselir.
Değeriniz cok dusuk uzgunum ama kimyasal gibi duruyor. Yarın tekrar aynı yerde kan verinAdet gecikmesinden 3 gün sonra öğrendim
Peki yarın en az kaç olması lazım hcg ninDeğeriniz cok dusuk uzgunum ama kimyasal gibi duruyor. Yarın tekrar aynı yerde kan verin
Bilemiyorum çok yükseleceğini sanmıyorum duşuse de geçebilir. Kimyasal yasiyorsaniz zaten adetle sokulecektirPeki yarın en az kaç olması lazım hcg nin
Kanamam var az bir şekilde kimyasal mı oldu hastaneye gitmem gerekiyor muBilemiyorum çok yükseleceğini sanmıyorum duşuse de geçebilir. Kimyasal yasiyorsaniz zaten adetle sokulecektir
Büyük ihtimalle kimyasala dönmüş rahim kabul etmeyip adetle dışarı atıyor Dr gidebilirsin tabiKanamam var az bir şekilde kimyasal mı oldu hastaneye gitmem gerekiyor mu
Sabah gidip kan verebilirsin. Hastaneye gitsen bile ilac vermezler. Cok dusuk bir deger ve gebelik olussa bile duzenli artis gormek isterler o yuzden her turlu kan isterler.Kanamam var az bir şekilde kimyasal mı oldu hastaneye gitmem gerekiyor mu
Kanamam hala devam ediyor kimyasal gebelik mi oluştu da böyle olduSabah gidip kan verebilirsin. Hastaneye gitsen bile ilac vermezler. Cok dusuk bir deger ve gebelik olussa bile duzenli artis gormek isterler o yuzden her turlu kan isterler.
Evet canım. Kanaman büyük ihtimalle regl oluyorsun. Hiç test vermeseydin gecikmiş bir regl olarak geçecekti bu süreç.Kanamam hala devam ediyor kimyasal gebelik mi oluştu da böyle oldu
Büyük ihtimal öyle. Adet gibi geliyorsa öyle olmustur. Beta da dusmeye baslayacaktir.Kanamam hala devam ediyor kimyasal gebelik mi oluştu da böyle oldu
İlk defa bu kadar gecikince hamşleyim sandımEvet canım. Kanaman büyük ihtimalle regl oluyorsun. Hiç test vermeseydin gecikmiş bir regl olarak geçecekti bu süreç.
Evet çok haklısın Allahım en kısa zamanda inşallah bir bebiş verir sanaİlk defa bu kadar gecikince hamşleyim sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?