Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora bakma normal ya bu doktorlarda ne tuhaf ya iki kat artacak canım korkma normal ya kendini de strese sokmaKızlar merhaba adetim 2 gün gecikti idrarda pozitif çıkınca kan verdim 271 çıktı ,ardından 2 gün sonra yine verdim sağlık ocağına 673 çıktı ama doktor 700 lerde bekliyordum dedi sizce normal mi doktor korkuttu beni
Gerçekten mi, teşekkür ederim bazen kimyasal gebelik ya da dış gebelik mi diye araştırmaya başladım korkuttuDoktora bakma normal ya bu doktorlarda ne tuhaf ya iki kat artacak canım korkma normal ya kendini de strese sokma
Gayet guzel artmis. Bu saglik ocagi doktorlari niye hep boyle oluyo anlamadım. Bir kere daha verin kan. Hayirli olsun saglikla ilerlesin canımKızlar merhaba adetim 2 gün gecikti idrarda pozitif çıkınca kan verdim 271 çıktı ,ardından 2 gün sonra yine verdim sağlık ocağına 673 çıktı ama doktor 700 lerde bekliyordum dedi sizce normal mi doktor korkuttu beni
Bir garip ti gerçekten internettede 2 katı yükselmesi gerekiyor diyor da doktor deyince yinede insanın kafası karılıyorGayet guzel artmis. Bu saglik ocagi doktorlari niye hep boyle oluyo anlamadım. Bir kere daha verin kan. Hayirli olsun saglikla ilerlesin canım
Daha be kadar bir artış bekliyormuş doktor hayret bişey, hayırlı olsun hiç takılma değerin gayet iyiBir garip ti gerçekten internettede 2 katı yükselmesi gerekiyor diyor da doktor deyince yinede insanın kafası karılıyor
Bakalımİyi geceler bende beta değerim ve ultrason yazsam bakar mısınız benimde kese oluşmuş daha bebek oluşmamış
Beta değeriniz kaç sizinİyi geceler bende beta değerim ve ultrason yazsam bakar mısınız benimde kese oluşmuş daha bebek oluşmamış
Yaa gerçekten mi bir değişik int baktım 2 günde 2 kat artmadı gerek diyor ama doktor deyince bir korku oluşuyor tabiDaha be kadar bir artış bekliyormuş doktor hayret bişey, hayırlı olsun hiç takılma değerin gayet iyi
Bilmem 2 gün için az geldi sanırımGayet iyi bir değer doktor neden 700lerde bekliyormuş anlamadım, tuhaf
Canım ben 9074 ile öğrendim ertesi gün doktora muayene olmaya gittim kese oluşmuş bebek görünmedi polikistik över olduğum için adet tarihimle uyuşmuyor galiba geç döllenme olmuş yumurta çatlama günümü de bilmedigimiz için doktor hesaplayamadı Salı günü tekrar kontrole gideceğim o arada doktor dedi sağlık ocağına gidip hamilelik kaydı yaptır kan tahlillerini al diye tekrar beta da almış 13.882 olmul 2 gün sonraBeta değeriniz kaç sizin
Canım mesaj olarak beta değerlerimi attım kese görünümde bu şekilde kesem oluşmuş bebek daha görüntülenmediBakalım
Pek bilgim yok ama değerleriniz çok iyi 5 hafta ya da 6 hafta oluyor değere göre kese gözlüktüyse sorun yoktur bence ya bidahakine görünür bence içini ferah tutCanım ben 9074 ile öğrendim ertesi gün doktora muayene olmaya gittim kese oluşmuş bebek görünmedi polikistik över olduğum için adet tarihimle uyuşmuyor galiba geç döllenme olmuş yumurta çatlama günümü de bilmedigimiz için doktor hesaplayamadı Salı günü tekrar kontrole gideceğim o arada doktor dedi sağlık ocağına gidip hamilelik kaydı yaptır kan tahlillerini al diye tekrar beta da almış 13.882 olmul 2 gün sonra
Geç döllenme olduysa bebek geç görünürCanım mesaj olarak beta değerlerimi attım kese görünümde bu şekilde kesem oluşmuş bebek daha görüntülenmedi
Kimyasal gebelik bende bu şekilde oldu belki yardımı dokunur sanaKızlar merhaba adetim 2 gün gecikti idrarda pozitif çıkınca kan verdim 271 çıktı ,ardından 2 gün sonra yine verdim sağlık ocağına 673 çıktı ama doktor 700 lerde bekliyordum dedi sizce normal mi doktor korkuttu beni
İnşallah canım bide benim ikinci gebeliğim ama çok evham yaptım hiç bu ay hamile kalacağımı tahmin bile etmemiştimPek bilgim yok ama değerleriniz çok iyi 5 hafta ya da 6 hafta oluyor değere göre kese gözlüktüyse sorun yoktur bence ya bidahakine görünür bence içini ferah tut
Teşekkür ederim adetin geciktikten sonra mı vermiştin acabaKimyasal gebelik bende bu şekilde oldu belki yardımı dokunur sana
Yaa kısmet işte ne güzel polikistik de zor diyorlar ama sen 2.hamilesin maşallah bundada sorun olmaz inşallahİnşallah canım bide benim ikinci gebeliğim ama çok evham yaptım hiç bu ay hamile kalacağımı tahmin bile etmemiştim