Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben 5. Gün 5ab embriyo transferi olmuştum bügün 9. Gün dayanamadım kan verdim 197 çikti değer sizce düşük mü değer 2 gün sonra tekrar kan vercem hemşire gayet iyi dedi ama Tedirginim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Ben de kızımı 12.gün 197 ile öğrendim, doktor tekrar kan vermemi bile istemişti ki sizin değeriniz 9.gün zaten :) hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben de kızımı 12.gün 197 ile öğrendim, doktor tekrar kan vermemi bile istemişti ki sizin değeriniz 9.gün zaten :) hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayyy çok sevindim gerçekten inşallah herkese sağlıklı evlat nasip olsun kimyasal olmasından korkuyordum da bu değerle inşallah kalp atışını duyarım keseyi görürüm
Kızlar ben 5. Gün 5ab embriyo transferi olmuştum bügün 9. Gün dayanamadım kan verdim 197 çikti değer sizce düşük mü değer 2 gün sonra tekrar kan vercem hemşire gayet iyi dedi ama Tedirginim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza