Beta değeri

cansubltt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
56
35
23
Kızlar ben 5. Gün 5ab embriyo transferi olmuştum bügün 9. Gün dayanamadım kan verdim 197 çikti değer sizce düşük mü değer 2 gün sonra tekrar kan vercem 🐣🌺 hemşire gayet iyi dedi ama Tedirginim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Hayırlı olsun 🌸🌸🌸 bilgim yok açıkçası transfer vs ama bebiş var belli ki 🤲🏻 sağlıkla bereketle gelsin huzur dolsun evin

Ben de kızımı 12.gün 197 ile öğrendim, doktor tekrar kan vermemi bile istemişti ki sizin değeriniz 9.gün zaten :) hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben de kızımı 12.gün 197 ile öğrendim, doktor tekrar kan vermemi bile istemişti ki sizin değeriniz 9.gün zaten :) hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayyy çok sevindim gerçekten 🌺inşallah herkese sağlıklı evlat nasip olsun 🐣 kimyasal olmasından korkuyordum da bu değerle inşallah kalp atışını duyarım keseyi görürüm 🌺🌺

Kızlar ben 5. Gün 5ab embriyo transferi olmuştum bügün 9. Gün dayanamadım kan verdim 197 çikti değer sizce düşük mü değer 2 gün sonra tekrar kan vercem 🐣🌺 hemşire gayet iyi dedi ama Tedirginim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kıcağınıza alırsınız 🌸sizinki çift transfer mi

X