Beta değeri

rainbo35

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
105
37
27
Merhaba ben 3 aydır
İlk ay beta 17 idi sıfırlandı
Ikinci ay beta 132 oldu sifirlandi
Üçüncü ay boş
Dördüncü ay ise beta verdim 1000 4 gün sonrq verdim 1100 dış gebelik dediler 2 gün sonra tekrar kan istediler bunu yaşayıp gebeligi devam eden varmi

Basta ki degerler kimyasal gibi ama bu ay bini gectigine gore ya dis gebelik ya dusuk olabilir kanama var mi

Ederim tabikii rabbim gonlunuze gore nasip etsin icinizi ferah tutup bol bol insirah okuyun sizde
Bir mucize oldu. Beta 1900 oldu bu kadar süre zarfında ama bebek ve kalp atisi görüldü. Kayan ikiz sendromuymus yani ikizmis biri giderken biri kaldığı icin beta saçma sapan çıkıyormuş çok şükür gördük bebegi ve kalp atışını

Coook sevindimmmmmmm

Merhaba 26 yaşındayım, geçen hafta çarşamba günü dış gebelik olduğunu öğrendim hcg 4286 ve 5hafta 4 günlük iken metotreksat iğnesi oldum 4. Gün kan değeri vermem söylendi 8960 a kadar çıkmış 7. Gün daha önemli diyorlar ama bu durumu yaşayan var mı iğne işe yaramadı mı ameliyat olmak zorunda kalır mıyım ?

Zaten ilk başta değer boyle artar sonra düşer korkmayın hem de daha 2. İğne var ama baya geçmiş öncesinde bakrirmadiniz mi adet gecikince

Zaten ilk başta değer boyle artar sonra düşer korkmayın hem de daha 2. İğne var ama baya geçmiş öncesinde bakrirmadiniz mi adet gecikince
Baktırdım 280lerden birden bire 4.000 küsürlere çıktı 4. Haftalık çok yeni gebelik dediler kese görünmeyince 5.haftanın içinde gittim ultrasonda 2.000 üstünde kese görünmemesi normal değil deyince öğrendik dış gebelik olduğunu

Beta 1500ken bile gozukur doktor hatasına kurban gitmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…