Kanama yok dış gebelik dediler büyük ihtimal ama kanın biri sağlık ocağı bir. Hasyahane belki sağlık ocağı yanlıştır dedilerBasta ki degerler kimyasal gibi ama bu ay bini gectigine gore ya dis gebelik ya dusuk olabilir kanama var mi
Insallah oyledir, ayni kurumda vermek cok onemli yerinizde olsam ilk verdiginiz nereyse orda yarin tekrarlayinKanama yok dış gebelik dediler büyük ihtimal ama kanın biri sağlık ocağı bir. Hasyahane belki sağlık ocağı yanlıştır dediler
Evet sağlık ocağına güvenmediğim için hastahanede tekrarlanacak pazar gunu dua edermisinizInsallah oyledir, ayni kurumda vermek cok onemli yerinizde olsam ilk verdiginiz nereyse orda yarin tekrarlayin
Ederim tabikii rabbim gonlunuze gore nasip etsin icinizi ferah tutup bol bol insirah okuyun sizdeEvet sağlık ocağına güvenmediğim için hastahanede tekrarlanacak pazar gunu dua edermisiniz
Ben bu konuyu arkadaşım için açtım benim bebeğim 9.5 aylıkBisey merak ettim diger cocugunuz suan 9 10 aylik mi
Bir mucize oldu. Beta 1900 oldu bu kadar süre zarfında ama bebek ve kalp atisi görüldü. Kayan ikiz sendromuymus yani ikizmis biri giderken biri kaldığı icin beta saçma sapan çıkıyormuş çok şükür gördük bebegi ve kalp atışınıEderim tabikii rabbim gonlunuze gore nasip etsin icinizi ferah tutup bol bol insirah okuyun sizde
Coook sevindimmmmmmmBir mucize oldu. Beta 1900 oldu bu kadar süre zarfında ama bebek ve kalp atisi görüldü. Kayan ikiz sendromuymus yani ikizmis biri giderken biri kaldığı icin beta saçma sapan çıkıyormuş çok şükür gördük bebegi ve kalp atışını
Bol dua ederseniz sevinirim kızın adı Dilara çok istiyor bebek ama hep düşükld sonuclaniyorCoook sevindimmmmmmm
Zaten ilk başta değer boyle artar sonra düşer korkmayın hem de daha 2. İğne var ama baya geçmiş öncesinde bakrirmadiniz mi adet gecikinceMerhaba 26 yaşındayım, geçen hafta çarşamba günü dış gebelik olduğunu öğrendim hcg 4286 ve 5hafta 4 günlük iken metotreksat iğnesi oldum 4. Gün kan değeri vermem söylendi 8960 a kadar çıkmış 7. Gün daha önemli diyorlar ama bu durumu yaşayan var mı iğne işe yaramadı mı ameliyat olmak zorunda kalır mıyım ?
Baktırdım 280lerden birden bire 4.000 küsürlere çıktı 4. Haftalık çok yeni gebelik dediler kese görünmeyince 5.haftanın içinde gittim ultrasonda 2.000 üstünde kese görünmemesi normal değil deyince öğrendik dış gebelik olduğunuZaten ilk başta değer boyle artar sonra düşer korkmayın hem de daha 2. İğne var ama baya geçmiş öncesinde bakrirmadiniz mi adet gecikince
Beta 1500ken bile gozukur doktor hatasına kurban gitmişsinizBaktırdım 280lerden birden bire 4.000 küsürlere çıktı 4. Haftalık çok yeni gebelik dediler kese görünmeyince 5.haftanın içinde gittim ultrasonda 2.000 üstünde kese görünmemesi normal değil deyince öğrendik dış gebelik olduğunu