- 9 Kasım 2023
- 9
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi sevgimm2580
Sonucunuz ne oldu, merak ettim. Ben de şu an 2 güne bir gidip kan veriyorum ama son gün tam 2 katı olmadı sankiBETA hcg degerim 15 kasımda 126 ydı 19 kasım 302 çıktı normalmi gebelik iyi ilerliyordu acaba bilgisi olan yazabilirmi
Hızla artış olmuyor maalesef 21 kasımda 393 olmustu 23 kasımda 398 oldu salı günü hastanemiz var bakalım ne olucakSonucunuz ne oldu, merak ettim. Ben de şu an 2 güne bir gidip kan veriyorum ama son gün tam 2 katı olmadı sanki
İnsallah hakkınızda hayırlısı olur ve Allah gönlünüze göre verir bebisinize kavuşursunuz. Benim betam düştü, kimyasala döndüHızla artış olmuyor maalesef 21 kasımda 393 olmustu 23 kasımda 398 oldu salı günü hastanemiz var bakalım ne olucak
16bin. Hayırlı olsun. Kese görünür artık. En son adetin başladığı tarihe göre hesap etmelisinizMerhaba beta değerim böyle çıktı ama ben anlayamadim 16 bin mi 169 mu? Yani kaç haftalık tahminen
kalp atışı bilr duyulur bence16bin. Hayırlı olsun. Kese görünür artık. En son adetin başladığı tarihe göre hesap etmelisiniz
Belli olmuyor, kalp atışı yok alalım diyip bekleyen ve 9.haftada duyan arkadaşlarım oldu. Genelde 7. Hafta dinliyorlar.kalp atışı bilr duyulur bence
Teşekkür ederim amin inşallah16bin. Hayırlı olsun. Kese görünür artık. En son adetin başladığı tarihe göre hesap etmelisiniz
İnşallah yarın doktor muayenesi var inşallah duyarım. Önceki hamileliğimde düşük oldu değerim en fazla 1035 olmuştu bu da böyle gelince ben de sormak istedim. Allah'ım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinkalp atışı bilr duyulur bence