- 21 Haziran 2018
- 26
- 10
- 29
- Konu Sahibi believehearth
Kızlar acil yardım hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim adetim iki gün gecikti beta değeri 34,42 hamilemiyim ne yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesinKızlar acil yardım hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim adetim iki gün gecikti beta değeri 34,42 hamilemiyim ne yapmam lazım
Evet hamilesiniz tebrik ediyorumKızlar acil yardım hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim adetim iki gün gecikti beta değeri 34,42 hamilemiyim ne yapmam lazım
Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin tedavi gördünüz müMutluluktan şok girdim resmen ne yapacağımı bilmiyorum….
Hayır 3 aydır deniyorduk ve son 1 aydır folik asit kullanıyordum sanırım onun sayesinde..Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin tedavi gördünüz mü
Merhaba hayırlı olsun adetiniz bir hafta veya on gün gecikince doktora gidin benceKızlar acil yardım hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim adetim iki gün gecikti beta değeri 34,42 hamilemiyim ne yapmam lazım
Sağlıklı bir gebeliğe işaret ediyor bu durum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsunkızlar tekrar selam 2 gün arayla tekrar kan testi verdim 97 ye çıktı hcg değeri bebişim iyi mi ben şuan hamile miyim (((( ay çok heyecanlı deliricem..
Çok teşekkür ederiim şuan ailelere söylenebilir mi peki teklike var mıSağlıklı bir gebeliğe işaret ediyor bu durum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun
Folik asit gebeliğe yardım etmez. Olası bir gebelikte bebeğin sinir sistemi için önemlidir. Ben 1 yıldır kullanıyorum ama olmadı faydası sağlıkla gelsin bebişiniz. tebrik ederim darısı bizeHayır 3 aydır deniyorduk ve son 1 aydır folik asit kullanıyordum sanırım onun sayesinde..
ANNEMDEN NASIL SAKLICAM RESMEN ÇATLAMAK ÜZEREYİMGebelikte her zaman risk vardır ama şuanlik herşey yolunda gidiyor gibi isterseniz ilk 3 ay çoğu kişi duyurmuyor hem nazar değmesin diye filan tercih size kalmış
Doğrudur.. ben ona yordum galibaa... darısı tüm içten dileklerimle sizin ve tüm isteyenlerin başına inşallah..Folik asit gebeliğe yardım etmez. Olası bir gebelikte bebeğin sinir sistemi için önemlidir. Ben 1 yıldır kullanıyorum ama olmadı faydası sağlıkla gelsin bebişiniz. tebrik ederim darısı bize
anneden saklanmazANNEMDEN NASIL SAKLICAM RESMEN ÇATLAMAK ÜZEREYİM
Aramızda sanırsam 1 hafta veya ongun var benim ilk kan testimde 253,9 çıktı doktorum bu hafta içi gel dedi şuan son adet tarihine göre ben 5+2 yimMutluluktan şok girdim resmen ne yapacağımı bilmiyorum….
bende şuan 5+2 yim ne zaman gideceksiniz doktora bana 2 ocak günü verildiAramızda sanırsam 1 hafta veya ongun var benim ilk kan testimde 253,9 çıktı doktorum bu hafta içi gel dedi şuan son adet tarihine göre ben 5+2 yim