• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Değeri

Simay s

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
21
6
6
31
Adetim 3 gün gecikti erken hamilelik testi yaptım çizgi net bir şekilde belliydi ve pozitifti .Hcg testi yaptım orda da silik bir şekilde çift çizgi vardı. Ertesi gün yani adet gecikmemin 3. Günü kan testi yaptırdım ve Hcg 48 ,7 çıktı. Doktorum yarın tekrar bakacak değere ama korkuyorum kimyasal gebelik olabilir mi hcg değeri çok mu düşük sizce

Adetim 3 gün gecikti erken hamilelik testi yaptım çizgi net bir şekilde belliydi ve pozitifti .Hcg testi yaptım orda da silik bir şekilde çift çizgi vardı. Ertesi gün yani adet gecikmemin 3. Günü kan testi yaptırdım ve Hcg 48 ,7 çıktı. Doktorum yarın tekrar bakacak değere ama korkuyorum kimyasal gebelik olabilir mi hcg değeri çok mu düşük sizce
Değerin düşüklüğü önemli değil artışı önemli.Umarim 2 gün sonra değeriniz güzelce artmış olur

Canım benimkide aynı sizin ki gibi 2 gün gecikti 3 gün kan verdim 26ydi sonra 48 oldu sonra 137 oldu derkn yükseldi onmli olan yükselmesi iki kat seklinde

İnşallah öyle olur benim de teşekkür ederim. Ultrasonda bakıldığında rahim duvarında kalınlaşma da gördü doktor ama değer düşük çıkınca korktum

Canım benimkide aynı sizin ki gibi 2 gün gecikti 3 gün kan verdim 26ydi sonra 48 oldu sonra 137 oldu derkn yükseldi onmli olan yükselmesi iki kat seklinde
Gebeliğin hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 💕🧿 Benimde değerler düşük başladım Cumayı bekliyorum kan için. İdrar testleriyle kontrol ediyorum. Sürekli ikinci çizgi pembe çıkıyor ama koyulaşmıyor 4 gündür. Senin kan verdiğinde yaptığın testlerin var mı? Varsa atabilirmisin?

Back