Bence düşük değil 2 günde bir en az %60 ve üzeri artış olması normal kabul ediliyor doktorlar tarafından. Birçok video izledim bununla alakalı testlerinizi tekrarlayın ve doktora gidene kadar moralinizi yüksek tutunKızlar merhaba
7 şubatta idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim adetime bir gün kala:)
8 şubatta sağlık ocağından kan verdim beta hcg değerim 65 çıktı düşük bir hafta sonra tekrar bakalım dedi
12 Şubat yani bugün dayanamayıp hastanede kan verdim beta hcg 214 çıkmış sizce de düşük artmamış mı? Sağlıksız mı ilerliyor sizce herhangi bir doktora danışam adım geç çıkacağı için eve geldim e nabız dan bakabildim
Umarım inşallahBence düşük değil 2 günde bir en az %60 ve üzeri artış olması normal kabul ediliyor doktorlar tarafından. Birçok video izledim bununla alakalı testlerinizi tekrarlayın ve doktora gidene kadar moralinizi yüksek tutun
Keseyi gördünüz mü?Kızlar merhaba
7 şubatta idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim adetime bir gün kala:)
8 şubatta sağlık ocağından kan verdim beta hcg değerim 65 çıktı düşük bir hafta sonra tekrar bakalım dedi
12 Şubat yani bugün dayanamayıp hastanede kan verdim beta hcg 214 çıkmış sizce de düşük artmamış mı? Sağlıksız mı ilerliyor sizce herhangi bir doktora danışam adım geç çıkacağı için eve geldim e nabız dan bakabildim
1000 olmadan kese görünmüyor diye biliyorumMerhabalar kizlar,
Dün basit gebelik testiyle pozitif olduğumu öğrendim. Bugün de kan testi yaptirdim sonuc 386 çıktı. Doktorum keseyi göremedi. Değerler cok mu düşük. Sat 27 ocak.
Sata göre 4 - 4,5 haftalık gibi ve bu haftaya göre bence iyi. Benim sat 21 ocak 5 haftalık ve 215 beta. İki günde iki katı artarmış takibi yapldı düzenli artış oldu 2 günde 2 katı arttığını düşünerek hesapladım 1000-1500 civarı olunca doktora gidicem ben de keseyi görmek içinMerhabalar kizlar,
Dün basit gebelik testiyle pozitif olduğumu öğrendim. Bugün de kan testi yaptirdim sonuc 386 çıktı. Doktorum keseyi göremedi. Değerler cok mu düşük. Sat 27 ocak.
çarşamba için yeniden çağırdı. Çarşambaya kadar ağrı çok kanama vs olursa beklemeden gel dedi. ben de korktum acaba sıkıntılı birşey mi var diye. tam anlamıyla sevinemedim bile hevesim kursağımda kaldı resmen. çarşambaya kadar diken üstündeyim. ayrıca yumurtalıklarımda sürekli regl ağrısı gibi bir ağrı da oluyor. korkuyorum biraz birşey olur mu diye.Sata göre 4 - 4,5 haftalık gibi ve bu haftaya göre bence iyi. Benim sat 21 ocak 5 haftalık ve 215 beta. İki günde iki katı artarmış takibi yapldı düzenli artış oldu 2 günde 2 katı arttığını düşünerek hesapladım 1000-1500 civarı olunca doktora gidicem ben de keseyi görmek için
inşallah sen de sağlık ve huzurla minnoşunu kucağına alırsınSata göre 4 - 4,5 haftalık gibi ve bu haftaya göre bence iyi. Benim sat 21 ocak 5 haftalık ve 215 beta. İki günde iki katı artarmış takibi yapldı düzenli artış oldu 2 günde 2 katı arttığını düşünerek hesapladım 1000-1500 civarı olunca doktora gidicem ben de keseyi görmek için
Bende aynı durum var çok ağrım var. Dün lekelenmem oldu korktum acile gittim tekrar beta bakıldı düşüşe mi geçmiş veya artmış mı diye çok şükür düzenli artışta. Salı günü randevum bar ben de siken üstündeyim Allah yardımcımız olsunçarşamba için yeniden çağırdı. Çarşambaya kadar ağrı çok kanama vs olursa beklemeden gel dedi. ben de korktum acaba sıkıntılı birşey mi var diye. tam anlamıyla sevinemedim bile hevesim kursağımda kaldı resmen. çarşambaya kadar diken üstündeyim. ayrıca yumurtalıklarımda sürekli regl ağrısı gibi bir ağrı da oluyor. korkuyorum biraz birşey olur mu diye.
1048 değeriyle 2 ultrason muayenesinde göremedi keseyi dr. 1500 olması gerekirmiş endişelenmeyinMerhabalar kizlar,
inşallah hiçbirşey olmiycak sağlıkla kucağımıza alıcaz. düzenli artıştaysa inşallah yerini hazırlıyordur. ufak lekelenmeler cok sıkıntı degılmıs eğer iki büklüm yapacak şekilde ağrın olursa ve aşırı kanaman olursa gel dedi bana doktorum. gel de çarşambaya kadar bekleBende aynı durum var çok ağrım var. Dün lekelenmem oldu korktum acile gittim tekrar beta bakıldı düşüşe mi geçmiş veya artmış mı diye çok şükür düzenli artışta. Salı günü randevum bar ben de siken üstündeyim Allah yardımcımız olsun
çok teşekkür ederim bakalım çarşamba ne kadar yükselmiş olacak1048 değeriyle 2 ultrason muayenesinde göremedi keseyi dr. 1500 olması gerekirmiş endişelenmeyin
Allahıma şükür bugün kanama ve lekelenme ağrım olmadı inşallah sağlıcakla gelirler dünyayainşallah hiçbirşey olmiycak sağlıkla kucağımıza alıcaz. düzenli artıştaysa inşallah yerini hazırlıyordur. ufak lekelenmeler cok sıkıntı degılmıs eğer iki büklüm yapacak şekilde ağrın olursa ve aşırı kanaman olursa gel dedi bana doktorum. gel de çarşambaya kadar bekle
çok şükür çok sevindim bu habere. daha da iyi olsun inşallah güzel dileklerim bütün güzel anne adaylarıyla.Allahıma şükür bugün kanama ve lekelenme ağrım olmadı inşallah sağlıcakla gelirler dünyaya
benmde sat 22 ocak bende adetten 6gun sonra kan verdm 383 çıktı siz neyaptnz acaba gttnzmiSata göre 4 - 4,5 haftalık gibi ve bu haftaya göre bence iyi. Benim sat 21 ocak 5 haftalık ve 215 beta. İki günde iki katı artarmış takibi yapldı düzenli artış oldu 2 günde 2 katı arttığını düşünerek hesapladım 1000-1500 civarı olunca doktora gidicem ben de keseyi görmek için
Gittim beta 1180 di görülmedi kese doktor daha erken dedi görülmemesi normal dedi iki hafta sonra gidicem tekrarbenmde sat 22 ocak bende adetten 6gun sonra kan verdm 383 çıktı siz neyaptnz acaba gttnzmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?