Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım pazartesi yeniden bakılacak ona göre kesinleşir artık herhaldePek iç açıcı gözükmüyor ama umarım hiçbir sorun yoktur
Az artmış kuzum ya umarım mucizen seninledirBu şekilde olup olumlu sonuçlanan yok mudur acaba
Umarım çok teşekkür ederimAz artmış kuzum ya umarım mucizen seninledir
Benimde yavaş ilerliyor keseyi gördü doktor kesenin gelişimini takip edeceğiz dedi salı günü yine gideceğimMerhabalar. Adetin 22. Gününde kanama ile doktora gittim beta bakıldı 760 çıktı. Sonra kanama durdu 2 gün sonra 1004 çıktı. 2 gün sorma 1250 çıktı. Doktor çok yavaş ilerliyor olumlu da olumsuzda sonuçlanabilir dedi. Böyle yavaş yükselme yaşayan var mı
Keseyi rahimde görmüş olması güzel bir gelişme bence. Çünkü kendim için araştırırken yavaş ilerleyip sonra sağlıklı bir şekilde ilerleyen gebelikler görmüştüm. seninki de öyle olur benim beta 1700 olduğunda baktı ve keseyi tüpte gördü. Dış gebelik yaniBenimde yavaş ilerliyor keseyi gördü doktor kesenin gelişimini takip edeceğiz dedi salı günü yine gideceğim
Üzüldüm senin adına ama inan beterin beteri vardır her zaman. Ben bunu dış gebelikte yaşadım öyle uzun ve yorucu süreçmiş ki. Düşük olsa daha iyiydi. Geçmiş olsun inşallah bundan sonrası sağlıcakla gelir hepimizinDüşük oldu hayirlisi