Arkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi evet gebelik var ama sağlıklı mı değil mi şimdi bilemeyiz beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?En az 2 gün sonra kan vermeniz gerekiyorArkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?
14 saat sonra değerin çok küçük yükselmesi çok normal2 günder bir beta 2 kat artıyorArkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?
- 31 Ocak 2022
- 469
- 355
- 33
- 27
Yükselme gayet iyi canım Pazartesi daha da yüksek çıkacak bak görürsün için rahat olsun hayırla sağlıkla al kucağına bana da dua et bende hamile kalayım :)
Tamam çok teşekkür ederim bir dahaki kanı pazartesi vereceğim zaten umarım olması gereken bi yükselme olur
- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
Canım tekrar test yaptırdın mi ? Benimde adete 5 gün kala 65.5 çıktı. Bugün aksam tekrar kan vercem.Arkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi evet gebelik var ama sağlıklı mı değil mi şimdi bilemeyiz beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?
Yok tatlım bana pazartesi yaptırmamı söylediler ama ben çarşamba yaptırmayı düşünüyorum. İyice artsın değer diye. İki gün arayla yaklaşık iki kat artıyomuş. Bana 68 betaya yaklaşık iki üç haftalık gebeliğe uygun bi değer ama artışı izlemek gerek demişlerdi. Bence sende dört gün arayla yaptır.Canım tekrar test yaptırdın mi ? Benimde adete 5 gün kala 65.5 çıktı. Bugün aksam tekrar kan vercem.
- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
65.5En az 2 gün sonra kan vermeniz gerekiyor
172
487
Artışlar normal mi . Hepsi iki gün arayla
- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
65.5Yükselme gayet iyi canım Pazartesi daha da yüksek çıkacak bak görürsün için rahat olsun hayırla sağlıkla al kucağına bana da dua et bende hamile kalayım :)
172
487
Artışlar normal mi bugün test yaptırdım. Hepsi iki gün arayla
Evet gayet iyi artmış65.5
172
487
Artışlar normal mi bugün test yaptırdım. Hepsi iki gün arayla
- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
2 buçuk kattan fazla artıyor ikiz olma ihtimali var mıEvet gayet iyi artmış
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
En az %60 ile %100 arası diyor canım gayet güzel maşallah2 buçuk kattan fazla artıyor ikiz olma ihtimali var mı
- 3 Nisan 2021
- 1.084
- 821
- 73
Benimde adetten iki gün önce akşam kan verdim 66 çıktı ertesi gün öğlen verdiğimde 97 çıktı ve doktorum artışın iyi olduğunu söyledi bence artisiniz gayet iyiArkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi evet gebelik var ama sağlıklı mı değil mi şimdi bilemeyiz beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?
Benimde adetten iki gün önce akşam kan verdim 66 çıktı ertesi gün öğlen verdiğimde 97 çıktı ve doktorum artışın iyi olduğunu söyledi bence artisiniz gayet iyi
Evet şu an değerim 600lere yükseldi şükürBenimde adetten iki gün önce akşam kan verdim 66 çıktı ertesi gün öğlen verdiğimde 97 çıktı ve doktorum artışın iyi olduğunu söyledi bence artisiniz gayet iyi
Bence kesinlikle hamilesiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin65.5
172
487
Artışlar normal mi . Hepsi iki gün arayla
Merhaba musaitseniz birsey sorabilirmiyim. En son 18 haziranda adet oldum 16 temmuzda kan testi yaptirdim beta hcg 8.46 ciki 24 saat sonra tekrar kan verdim 16.38 cikti dün sabah yani 18 temmuzda betaya baktirdim 24.52 cikti sizin nasil olmustu adetinize kac gun vardi. Artislar cokmu yavas ? Bos gebelik veya kimsayal gebelik olabilir mi e ay once dis gebelik gecirdim
2günde bir iki katına çıkması gerekiyor sizinki zaten çıkmış. Tekrar yaptırdınızmı?Merhaba musaitseniz birsey sorabilirmiyim. En son 18 haziranda adet oldum 16 temmuzda kan testi yaptirdim beta hcg 8.46 ciki 24 saat sonra tekrar kan verdim 16.38 cikti dün sabah yani 18 temmuzda betaya baktirdim 24.52 cikti sizin nasil olmustu adetinize kac gun vardi. Artislar cokmu yavas ? Bos gebelik veya kimsayal gebelik olabilir mi e ay once dis gebelik