• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Değeri Yardım

MYE

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
73
59
18
31
Arkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi evet gebelik var ama sağlıklı mı değil mi şimdi bilemeyiz beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?😔

Arkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?😔
En az 2 gün sonra kan vermeniz gerekiyor

Arkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?😔
14 saat sonra değerin çok küçük yükselmesi çok normal2 günder bir beta 2 kat artıyor

• Beğen
Reactions: MYE
Tamam çok teşekkür ederim bir dahaki kanı pazartesi vereceğim zaten umarım olması gereken bi yükselme olur 😔

Yükselme gayet iyi canım Pazartesi daha da yüksek çıkacak bak görürsün için rahat olsun hayırla sağlıkla al kucağına bana da dua et bende hamile kalayım :)
Tamam çok teşekkür ederim bir dahaki kanı pazartesi vereceğim zaten umarım olması gereken bi yükselme olur

İçimi rahatlattınız diken üstündeydim. Amin inşAllah 😔 Dua etmez miyim bende uzun zamandır istiyodum. Rabbim sizin ve isteyen herkesin tez zamanda yüzünü güldürsün istediği haberi duymayı nasip etsin. 🙏🏽♥️

Arkadaşlar ben daha regl tarihim gelmeden iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi görünce duramadım kan testi yaptırdım 68 çıktı. Doktora gittim değer düşük diye muayene bile etmedi evet gebelik var ama sağlıklı mı değil mi şimdi bilemeyiz beta takibi yapalım dedi tekrar tahlil istedi yani yaklaşık 14 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer değer 93 çıktı. Size sormak istediğim 14 saat arayla bu artış normal mi?😔
Canım tekrar test yaptırdın mi ? Benimde adete 5 gün kala 65.5 çıktı. Bugün aksam tekrar kan vercem.

Canım tekrar test yaptırdın mi ? Benimde adete 5 gün kala 65.5 çıktı. Bugün aksam tekrar kan vercem.
Yok tatlım bana pazartesi yaptırmamı söylediler ama ben çarşamba yaptırmayı düşünüyorum. İyice artsın değer diye. İki gün arayla yaklaşık iki kat artıyomuş. Bana 68 betaya yaklaşık iki üç haftalık gebeliğe uygun bi değer ama artışı izlemek gerek demişlerdi. Bence sende dört gün arayla yaptır. 🥰

Yükselme gayet iyi canım Pazartesi daha da yüksek çıkacak bak görürsün için rahat olsun hayırla sağlıkla al kucağına bana da dua et bende hamile kalayım :)
65.5
172
487
Artışlar normal mi bugün test yaptırdım. Hepsi iki gün arayla

Benimde adetten iki gün önce akşam kan verdim 66 çıktı ertesi gün öğlen verdiğimde 97 çıktı ve doktorum artışın iyi olduğunu söyledi bence artisiniz gayet iyi

• Beğen
Reactions: MYE
Benimde adetten iki gün önce akşam kan verdim 66 çıktı ertesi gün öğlen verdiğimde 97 çıktı ve doktorum artışın iyi olduğunu söyledi bence artisiniz gayet iyi

Evet şu an değerim 600lere yükseldi şükür

Merhaba musaitseniz birsey sorabilirmiyim. En son 18 haziranda adet oldum 16 temmuzda kan testi yaptirdim beta hcg 8.46 ciki 24 saat sonra tekrar kan verdim 16.38 cikti dün sabah yani 18 temmuzda betaya baktirdim 24.52 cikti sizin nasil olmustu adetinize kac gun vardi. Artislar cokmu yavas ? Bos gebelik veya kimsayal gebelik olabilir mi e ay once dis gebelik gecirdim 😔

Merhaba musaitseniz birsey sorabilirmiyim. En son 18 haziranda adet oldum 16 temmuzda kan testi yaptirdim beta hcg 8.46 ciki 24 saat sonra tekrar kan verdim 16.38 cikti dün sabah yani 18 temmuzda betaya baktirdim 24.52 cikti sizin nasil olmustu adetinize kac gun vardi. Artislar cokmu yavas ? Bos gebelik veya kimsayal gebelik olabilir mi e ay once dis gebelik
2günde bir iki katına çıkması gerekiyor sizinki zaten çıkmış. Tekrar yaptırdınızmı?

Back
X