• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA DEĞERİ/KİMYASAL GEBELİK Mİ?

makimen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
21
5
86
32
Merhaba hanımlar, pco luyum, bu ay iğneli yumurta takibi yapacaktık doktorum inofolic verdi onu kullandım ve tedaviye kadar boş geçmesin diye yumurtlama testi yaptım. 27 aralıkta pik gördüm, 9 ocak cumartesi yani yumurtlamanın 13. günü idrar testi silik pozitif çıktı aynı gün kan verdim 87 çıktı. Tam sevinmişken 10 ocak yani dün çok minik bir kahverengi leke geldi sonra da devamı gelmedi. Bugün 11 ocakta kan testimi yeniledim, doktor sonuç çıkmadan kimyasal gebelik gibi duruyor, değerin gebelik başlangıcı için bile çok düşük testi tekrarlayalım dedi, bence kimyasal gibi çok olumsuz konuştu. Sonra sonucum 253 çıktı. Bu da beni ümitlendirdi tekrardan.. Aranızda bu gibi durum yaşayan var mı sağlıklı ilerler mi sizce?

Artış 2 kattan fazla canım. Yerleşme kanamasıdır inşallah çoğu kişi 20 lerle öğreniyor. Umutsuzluğa kapılma bebişine pozitif enerji ver bebeğin seninle inşallah. Bize de çok dua et. 😊🌺

Ya Allah razı olsun moralim düzeldi ne bileyim o kadar kesin konuştu ki hiç boşuna ümitlenme gibi bir tarzı vardı. Bir de geçtiğimiz yıl bu zamanlar yine 6 haftalık bir düşük yapmıştım, ondan dolayı da çok korkuyorum.

Ya Allah razı olsun moralim düzeldi ne bileyim o kadar kesin konuştu ki hiç boşuna ümitlenme gibi bir tarzı vardı. Bir de geçtiğimiz yıl bu zamanlar yine 6 haftalık bir düşük yapmıştım, ondan dolayı da çok korkuyorum.
Anne olan Cogu bayan düşük yapıyor önceki gebeliğinde., negatif düşünme pozitif düşün canım

Merhaba hanımlar, pco luyum, bu ay iğneli yumurta takibi yapacaktık doktorum inofolic verdi onu kullandım ve tedaviye kadar boş geçmesin diye yumurtlama testi yaptım. 27 aralıkta pik gördüm, 9 ocak cumartesi yani yumurtlamanın 13. günü idrar testi silik pozitif çıktı aynı gün kan verdim 87 çıktı. Tam sevinmişken 10 ocak yani dün çok minik bir kahverengi leke geldi sonra da devamı gelmedi. Bugün 11 ocakta kan testimi yeniledim, doktor sonuç çıkmadan kimyasal gebelik gibi duruyor, değerin gebelik başlangıcı için bile çok düşük testi tekrarlayalım dedi, bence kimyasal gibi çok olumsuz konuştu. Sonra sonucum 253 çıktı. Bu da beni ümitlendirdi tekrardan.. Aranızda bu gibi durum yaşayan var mı sağlıklı ilerler mi sizce?
Canım benim 81 çıktı 2 gün sonra 252 çıkmıştı

İnşallah, allah razı olsun tam benim değerlerim gibi çok umut doldu içim:)

Kizlar hiç üzülmeyin rabbim her zmaan iyisini verir içinizi ferah tutun

2 ay üst üste kimyasal oldum 3 ay yine hamile kaldım ve şimdi çok şükür ilerliyor .. coraspin kullandım faydasını gördüm

Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah, bende bugün testi tekrarladım 731 çıktı. Doktordan haber bekliyorum..

2 ay üst üste kimyasal oldum 3 ay yine hamile kaldım ve şimdi çok şükür ilerliyor .. coraspin kullandım faydasını gördüm
Merhaba bende bugün kan verdim 9,31 çıktı iğnenin 16.günü çokmu düşük sizce kimyasalmı sizinde böyle mi oldu

Merhaba bende bugün kan verdim 9,31 çıktı iğnenin 16.günü çokmu düşük sizce kimyasalmı sizinde böyle mi oldu
Kısmet cnm benim hamileliğim sonlandı on haftalık kalbi durdu dün kürtaj oldum

Değer çok iyi çıkmış ne kimyasalı 😬 nasıl negatif bir doktor o ölye. Benim değerim 9 çıkmıştı da doktor yine de umutlu konuşmuştu

Kısmet cnm benim hamileliğim sonlandı on haftalık kalbi durdu dün kürtaj oldum
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin canım alanda verende Rabbim bazen elden birşey gelmiyor🙏🙏

Anladım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini bana da dua et inşallah değerim yükselir ☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back