Beta degeri dusuk olup yukselenler

sagsalim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
6
0
6
İstanbul
Merhaba kizlar :
Adetim gectikten uc gun sonra kan testi yaptirdim beta hcg degerim 16.15 doktor hamilesin dedi yalniz deger yukselirse normal gebelik yukselmezse kimyasal gebelik mis cok korkuyorum kizlar yukselen var ni

Son düzenleme:
Merhaba kizlar :
Adetim gectikten uc gun sonra kan testi yaptirdim beta hcg degerim 16.15 doktor hamilesin dedi yalniz deger yukselirse normal gebelik yukselmezse kimyasal gebelik mis cok korkuyorum kizlar yukselen var ni

canım yukselenide var düşenide 2 gün sonra tekrar yaptır sonuç iki katına çıkıyo mu bak bakalım ben 2 tane kimyasal gebelik yasadım

Ayyyy saol cnm ins kimyasal gebelik degildir yukselir ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar :

pardon yazmışsın
kuzum içini ferah tut yükselik
kimyasal gebelık sık yaşanan bişey değil
korkma

Transferin 12.günü betahcg değerim 50,69, 14.günü 215, 16.günü 521 çıktı sizce nasıl?

Saolun canlarim icimi rahatlattiniz . Karnim cok agriyor kasiklarim kisa kisa agrilar giriyor bu normalmi sizce...

Saolun canlarim icimi rahatlattiniz . Karnim cok agriyor kasiklarim kisa kisa agrilar giriyor bu normalmi sizce...

Merhaba bende adete 1 hafta kala test yaptırdım 39 çıktı. Çok erken davrandım biliyorum ama çok sancim var belim kasiklarim çok ağrıyor. Doktorumlada görüşemedim. Inşallah kimyasal filan değildir. Sizce çok mu düşük 3 haftalık için?

3 haftalık için normal değer 1 hafta sonra tekrar baktır yaklaşık 500 lere falan gelmesı lazım böle olursa normal gebeliktir

Slm kizlar bugun beta hcg tekrari yaptik 200 olmus cok mutlu oldum ins dahada yukselir :::::

Kizlar beta degerim 800 cikti biriniz cevap verin ne olir hala kese gorunmedi

Kizlar yorum yazin lutfen beta hcg degerim 1500 oldugunda karinda kese gorundu normalmi sizce cok dusuk cikti degerim birde bes gun oldu hic iki kat katlanmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…