Merhaba kizlar :
Adetim gectikten uc gun sonra kan testi yaptirdim beta hcg degerim 16.15 doktor hamilesin dedi yalniz deger yukselirse normal gebelik yukselmezse kimyasal gebelik mis cok korkuyorum kizlar yukselen var ni
Ayyyy saol cnm ins kimyasal gebelik degildir yukselir ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar :
Adetim gectikten uc gun sonra kan testi yaptirdim beta hcg degerim 16.15 doktor hamilesin dedi yalniz deger yukselirse normal gebelik yukselmezse kimyasal gebelik mis cok korkuyorum kizlar yukselen var ni
Ayyyy saol cnm ins kimyasal gebelik degildir yukselir ...
Transferin 12.günü betahcg değerim 50,69, 14.günü 215, 16.günü 521 çıktı sizce nasıl?
Saolun canlarim icimi rahatlattiniz . Karnim cok agriyor kasiklarim kisa kisa agrilar giriyor bu normalmi sizce...
Merhaba bende adete 1 hafta kala test yaptırdım 39 çıktı. Çok erken davrandım biliyorum ama çok sancim var belim kasiklarim çok ağrıyor. Doktorumlada görüşemedim. Inşallah kimyasal filan değildir. Sizce çok mu düşük 3 haftalık için?
Çok teşekkür ederim3 haftalık için normal değer 1 hafta sonra tekrar baktır yaklaşık 500 lere falan gelmesı lazım böle olursa normal gebeliktir
Canim aradan yillar gecmis ama sen bu degerlerle dogum yaptin mi benim 9. Gun 35 cikti hcgTransferin 12.günü betahcg değerim 50,69, 14.günü 215, 16.günü 521 çıktı sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?