Beta değeri düşmesi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.199
332
26
iki gün önce 260 ken şuan 149 çıktı morelim çok bozuk ikinci kez yaşıyorum bu durumu

Hayır ilgisiz değil doktorlar yorum yapamıyor kimse yapamaz zaten. Benimde başıma geldi beta önce yükseldi geri düştü sonra yine yükseldi yine düştü bir türlü sonuç alamadık ve bana her doktor beklemekten ve sık sık kan vermekten başka şansın yok dedi ben 14 gün boyunca iki günde bir kan verdim. Artık kollarım morarmışti düşün. Neyse en sonunda dış gebelik olduğu söylendi bebek yoktu nerede olduğu da belli değildi. Ya dış gebeliktir yada sağlıksız gebeliktir vücut kendisi atar. Sabret

Hayır ilgisiz değil doktorlar yorum yapamıyor kimse yapamaz zaten. Benimde başıma geldi beta önce yükseldi geri düştü sonra yine yükseldi yine düştü bir türlü sonuç alamadık ve bana her doktor beklemekten ve sık sık kan vermekten başka şansın yok dedi ben 14 gün boyunca iki günde bir kan verdim. Artık kollarım morarmışti düşün. Neyse en sonunda dış gebelik olduğu söylendi bebek yoktu nerede olduğu da belli değildi. Ya dış gebeliktir yada sağlıksız gebeliktir vücut kendisi atar. Sabret
Ya en azından hani sağlıksız gebelik düşecek yada kürtaj olacak desinler ucu açık konuşulunca insanda umut bağlıyor

Umut bağlayacan tabii ki . Ama düşünsene ya sağlıklı ise bir doktor bu riski alır mı. Resmen katil olur. Beklemekten başka çare yok. Olacak yada olmayacak bekleyerek göreceksin. Ama buraya yazmayı da unutma

X