D Damlacik Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 183 41 18 31 16 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #1 Arkadaşlar merhaba aşılama sonrası gebe kaldım ve beta değerim 2 günde 4 kat arttı. Bu durum normal mi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba aşılama sonrası gebe kaldım ve beta değerim 2 günde 4 kat arttı. Bu durum normal mi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
3 3463 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2022 194 55 28 28 17 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #2 Damlacik .!.: Arkadaşlar merhaba aşılama sonrası gebe kaldım ve beta değerim 2 günde 4 kat arttı. Bu durum normal mi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... İkiz bebekler mi acaba
Damlacik .!.: Arkadaşlar merhaba aşılama sonrası gebe kaldım ve beta değerim 2 günde 4 kat arttı. Bu durum normal mi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... İkiz bebekler mi acaba
af000 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2023 919 1 681 23 17 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #3 Damlacik .!.: Arkadaşlar merhaba aşılama sonrası gebe kaldım ve beta değerim 2 günde 4 kat arttı. Bu durum normal mi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... İkiz olabilir
Damlacik .!.: Arkadaşlar merhaba aşılama sonrası gebe kaldım ve beta değerim 2 günde 4 kat arttı. Bu durum normal mi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... İkiz olabilir
D Damlacik Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 183 41 18 31 17 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #4 3463 .!.: İkiz bebekler mi acaba Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir. Mol gebelik olma falan değildir inşallah
3463 .!.: İkiz bebekler mi acaba Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir. Mol gebelik olma falan değildir inşallah
D Damlacik Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 183 41 18 31 17 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #5 af000 .!.: İkiz olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah
Coksukurbugunume Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Aralık 2022 2.752 1.437 63 17 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #6 Damlacik .!.: Arkadaşlar merhaba aşılama sonrası gebe kaldım ve beta değerim 2 günde 4 kat arttı. Bu durum normal mi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Benim doktorum beta ile ikiz gebelik diyemeyiz keseyi görmek lazım diyordu Bende tup benek yaptırdım bende de yüksekti özellikle sormuştum sonra kese 2 tane göründü ama birini kaybettik. Allah korusun kötü bir sey düşünmeyin kan vermeye devam
Damlacik .!.: Arkadaşlar merhaba aşılama sonrası gebe kaldım ve beta değerim 2 günde 4 kat arttı. Bu durum normal mi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Benim doktorum beta ile ikiz gebelik diyemeyiz keseyi görmek lazım diyordu Bende tup benek yaptırdım bende de yüksekti özellikle sormuştum sonra kese 2 tane göründü ama birini kaybettik. Allah korusun kötü bir sey düşünmeyin kan vermeye devam
D Damlacik Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 183 41 18 31 17 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #7 yasayipgorelim .!.: Benim doktorum beta ile ikiz gebelik diyemeyiz keseyi görmek lazım diyordu Bende tup benek yaptırdım bende de yüksekti özellikle sormuştum sonra kese 2 tane göründü ama birini kaybettik. Allah korusun kötü bir sey düşünmeyin kan vermeye devam Genişletmek için tıkla... Mol gebelik hakkında bilginiz var mı acaba öyle bir durum değildir inşallah
yasayipgorelim .!.: Benim doktorum beta ile ikiz gebelik diyemeyiz keseyi görmek lazım diyordu Bende tup benek yaptırdım bende de yüksekti özellikle sormuştum sonra kese 2 tane göründü ama birini kaybettik. Allah korusun kötü bir sey düşünmeyin kan vermeye devam Genişletmek için tıkla... Mol gebelik hakkında bilginiz var mı acaba öyle bir durum değildir inşallah
3 3463 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2022 194 55 28 28 17 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #8 Damlacik .!.: İnşallah öyledir. Mol gebelik olma falan değildir inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle bir şey değildir içinizi ferah tutun
Damlacik .!.: İnşallah öyledir. Mol gebelik olma falan değildir inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle bir şey değildir içinizi ferah tutun