Canım inşallah sağlıkla ilerler tutunmayı kolaylaştırmak için bol su iç, çiğ kabak çekirdeği ye ve stres yapma:)Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .nelrr dikkat etmem gerek böyle durum yaşayan var mı Eki Görüntüle 3530875
Bende ilk 160 ile öğrenmiştim reglim 1 gün gecikmişti önemli olan düzenli artması bu süreçte kendini zorlayacak ağır işler yapma ödem attırıcı besinlerden ve özellikle bitki çaylarından uzak dur. Kafein alımını da azalt kesinlikle inşallah sağlıkla ilerler sürecinKızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .nelrr dikkat etmem gerek böyle durum yaşayan var mı Eki Görüntüle 3530875
İlk kızımı 9 ile öğrendim :)Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .nelrr dikkat etmem gerek böyle durum yaşayan var mı Eki Görüntüle 3530875
Teşekkür ederimCanım inşallah sağlıkla ilerler tutunmayı kolaylaştırmak için bol su iç, çiğ kabak çekirdeği ye ve stres yapma:)
Çok erken öğrendin o zamanİlk kızımı 9 ile öğrendim :)
extra birşey yaptınız miMerhabalar üzülmeyin ben 19 ile öğrendim 10 gün önce şuan 2 bin üstünde
heh o sensin dimiİlk kızımı 9 ile öğrendim :)
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerlerBende ilk 160 ile öğrenmiştim reglim 1 gün gecikmişti önemli olan düzenli artması bu süreçte kendini zorlayacak ağır işler yapma ödem attırıcı besinlerden ve özellikle bitki çaylarından uzak dur. Kafein alımını da azalt kesinlikle inşallah sağlıkla ilerler sürecin
Belirtileriniz nelerdiTeşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler
10 gündür kasık ağrısı rahim de ara ara ince sızı. Göğüs uçları acı ve dik . Birde boğazım da birşey kalmış gibi yumru vardı sabahları hafif bulantı . Bir de yeşilimsi çok az akıntı . 3 kez anca gördüm akıntıBelirtileriniz nelerdi
İnan hatırlamıyorum test yaptım pozitif çıktı 9 muş değerimÇok erken öğrendin o zaman
Hayırextra birşey yaptınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?