BETA BAKİN ACİLLLL helppppp

Canım benim bildiğim eğer rahim içine yerleşirse normal gebeliktir dış gebelik değil , burda. Öğrnedim boş gebelik olabilir mi senin ki beta yükseliyor ama yolk kese bebek oluşmuyor gibi bir durum dış gebelik iyi bişi değil sevinmen lazım eğer öyle değilse e nabjznda yazmıyor mu acaba

Benim çok tuhaf gelişti. İlk öğrendiğimde ocak 1. Ocak 4 beta hcg 457 sonra 1 7 gün sonra kanamam oldu hafif leke. Acilde 17 dk vajinal alttan muayene ettiler. Ve ilkkezdi benim için alttan muayene çok acıdığını normalmi diye sordum terslediler. Kese yok. Beta hcg değerine bakalım nasıl artmış dediler . Normal bir artış olmuştu. Kanaman artarsa gel dediler.
Ertesi gün kanamam oldu gittim acilde başka bir doktor alttan muayene etti sadece 30 sn sürmeden kese burda etrafında herhangi bir kanama yok endişelenme 2 hafta sonra kalp atışını duyarsın dedi. Progesteron verdi düşük önleyici. Fakat Ertesi gün kıpkırmızı bir kanama başladı. Acile tekrar gittim ilk günkü doktor vardı 20 dk tekrar alttan baktı. Ve ben o aleti ittirmesinden ağrıdan ağlamaya başladım. Aleti çıkardığı an çok kanamaam başladı sedye ile odaya götürdüler. Kürtaj dediler. Beta hcg de 3750 Di en son 2900 küsüre inmişti. Uyuşturucu anestezi olmadan en ufak bir ejeksiyonla bile bir ağrı kesici vermeden kürtaja aldılar. Dış gebelik dedi bana kapıda. Ama kürtajla aldı kürtaja 27 dk sürdü. Ondan sonra 1 yıl olacak hala ve ben 3 ay önce rahmimin tahrip edildiğini öğrendim pcos olduğumu öğrendim tedavi gördüm bebek istiyorum bu 2. Ayım 2 çatlatma iğnem. O acıyı unutturacak başka acılar yaşamamak için dua ediyorum Allaha. Bebeğimin alttan muayene olana kadar sağlıklı ilerlediğini biliyorum. Şuanda lendi doktorum alttan muayene ediyorum acı hissetmiyorum bu muayene ise diğeri neydi bilemiyorum

Çok çok geçmiş olsun herkes doktor olamıyor maalesef o kadar uzun süre ve o kadar acılı bi şekilde muayene olman hiç normal değil tabi ki .. umarım kucağımız boş kalmaz maalesef olan olmuş deyip düşünmemek unutmak lazım yoksa sonraki gebeliğe etki ediyor tek bunu dememin sebebi bu , önümüze bakıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Amin. İnşallah 2. Çatlatma iğnem 7 hüküm kaldı reglye bakalım:) hayırlısı ile inşallah.
Ama biraz regl ağrım var

Valla cnm doktor bile sasirdi nasıl olur diye sonrasında işte iğne vurundum bnde çok korktum kürtaj olcam diye çok şükür iğneyle iyi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…