BETA BAKİN ACİLLLL helppppp

Aysenur38ao

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
115
37
29
2 gün önce beta verdim 1157 çıktı bugün tekrar verdim ama değer aynı çıktı sizce neden ? Dış gebelik veya boş gebelik olabilir mi lütfen yardımmm edin 😥

2 gün önce beta verdim 1157 çıktı bugün tekrar verdim ama değer aynı çıktı sizce neden ? Dış gebelik veya boş gebelik olabilir mi lütfen yardımmm edin 😥
Boş gebelikte değer inip çıkmıyor canım bildiğin iki katı düzenli artık kese oluşup içinde bebek oluşmuyor buna boş gebelik deniyor yaşadım yani boş değildir dış yada kimyasal olabilir ama değerin binin üstünde vajinal muayene ile kese görünür bi baktır doktora

Boş gebelikte değer inip çıkmıyor canım bildiğin iki katı düzenli artık kese oluşup içinde bebek oluşmuyor buna boş gebelik deniyor yaşadım yani boş değildir dış yada kimyasal olabilir ama değerin binin üstünde vajinal muayene ile kese görünür bi baktır doktora
Kese göründü belli belirsiz valla kafayı yicem

Canım kese göründüyse değere bakmana gerek yok ki artık neden hala bhcg baktırıyorsun o doktor anlamadıysa başkasına git derim kese göründümü sorun yoktur bekletsin bebek oluşsun değerle iş olmaz yani
Doktor ilk başta dış gebelik olabilir dedi canım ondan iki güne bı kan vermemi istedi bu ikinci doktorum

Merhaba aynı durumdayız , benimde sabit kaldı yolk kesesi kese göründü ama dr direk kürtaj dedi sağlıksız dedi. Siz ne durumdasınız

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah bi sonraki gebeliğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız eğer düşünüyorsanız.
İstiyorsunuz dememi lütfen yanlış anlamayın. Bazen hemen bebek istiyor musun diyorlar. Daha bunu atlamadan diyenler olduğu için dedim. Benim bu 3. Gebeliğim. Psikolojik olarak çok iyi olmayabiliyor insan. Herşey gönlünüzce olsun 🤲🏼

Merakımı mağrur görün benim yarın belli olacak. Tanısı ne dedi dr size , ve düşük iğnesiyle ağrınız oldu mu
Benm beta az az yükseliyordu belli belirsiz kese vardı son beta vermistim oncekiyle aynı çıkınca hiç beklemedi doktor yatış verdi iğneye gelince kemoterapi iğnesi olduğundan vururken çok yanıyor açıyor ama sonrasında geçiyor bnm kanamam ertesi gün başladı 3 gün sürdü ağrı oldu ama şiddetli değildi 4. Günü beta verdim 1157den 57 ye düştü 7.gunu verdim oda 10 çıktı 3 gün sonra tekrar verdim 2 olmuştu doktora gittim düşmüş negatifsin iyilestin dedi çok şükür atlattım . Rabbim seninde hakkında hayırlısını en kolayını versin

Benm beta az az yükseliyordu belli belirsiz kese vardı son beta vermistim oncekiyle aynı çıkınca hiç beklemedi doktor yatış verdi iğneye gelince kemoterapi iğnesi olduğundan vururken çok yanıyor açıyor ama sonrasında geçiyor bnm kanamam ertesi gün başladı 3 gün sürdü ağrı oldu ama şiddetli değildi 4. Günü beta verdim 1157den 57 ye düştü 7.gunu verdim oda 10 çıktı 3 gün sonra tekrar verdim 2 olmuştu doktora gittim düşmüş negatifsin iyilestin dedi çok şükür atlattım . Rabbim seninde hakkında hayırlısını en kolayını versin
Aman benim kalp atışı duyduk ama kese çok küçük dedi haftaya randevu verdi..çok umutlu değildi. hepimizin hakkında hayırlısı olsun ..

Benim belli belirsiz göründü aslında beta ile ilgiliydi benim yukselmiyordu
Dış gebelik bebeğin tüplerde gelişmesi olduğu için kese nasıl görünüyor. Ben hala anlayamıyorum. Mesela bende dış gebelik dedi. Sonra kürtaj ile aldı. Ama o kadar uzun bir zaman sonra dış gebeliğin asla kürtaj ile alınmadığını öğrendim ki kahroldum. Merakımdan sordum o yüzden benim hcg çok güzel yükseliyordu. :KK43:

X