Dediğin gibi olabilir de bi anda artabilir de canım biraz dur stres olmaKızlar merhaba ben ovülasyon takibi yaptım
Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82
Çatlamanın 13. Günü 12.22 geldi değerim
Evet teorikte 2 kat yeterli ama çatlamaya göre çok az değerim , kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum. Özellikle dış gebelikten olabilir mi bana bir fikir verin. Kanamam lekelenmem yok
Dediğin gibi olabilir de bi anda artabilir de canım biraz dur stres olma
bu kimyasala benziyor yakında sıfırlanır . Dıs gebelikte daha çok yükseliş olur. Bu sınırda bile yükselmemis( 40 altı gri alandır gebelik kabul edilmez genelde) Korkmayın bir haftaya 0 lanırKızlar merhaba ben ovülasyon takibi yaptım
Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82
Evet teorikte 2 kat yeterli ama çatlamaya göre çok az değerim , kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum. Özellikle dış gebelikten olabilir mi bana bir fikir verin. Kanamam lekelenmem yok
bu kimyasala benziyor yakında sıfırlanır . Dıs gebelikte daha çok yükseliş olur. Bu sınırda bile yükselmemis( 40 altı gri alandır gebelik kabul edilmez genelde) Korkmayın bir haftaya 0 lanır
Çok sanımıyorum acıkcası. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnanın bana dıs gebeliktense kimyasal cok daha iyiDış gebelik olmasında , bu saatten sonra normal gebelik olmaz değil mi
Çok sanımıyorum acıkcası. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnanın bana dıs gebeliktense kimyasal cok daha iyi
tabiki kalabilirsiniz. Ben kimyasaldan 5 ay sonra hamile kaldım benim baska sorunlarım olduğu için kaybettim ama o zaman önlem alsaydım cok iyi ilerleyecekti eminim. Sakın canınızı sıkmayın. Gebe kalabildiğiniz için ve dıs gebelik yasamadığınız için sevinin( saçma gelecek ama inanın öbür ihtimaller daha kötü). Hemen öbür ay calısmalara baslayabilirsinizTabi biliyorum peki neden kimyasal oluyor acaba bilginiz var mı ? Bundan sonra rahat hamile kalabilir miyim
He bir daha kimyasal yasarsanız ( umarım olmaz) bağışıklık sisteminize bir baktırınTabi biliyorum peki neden kimyasal oluyor acaba bilginiz var mı ? Bundan sonra rahat hamile kalabilir miyim
İnşallah sağolun bir ay korunmama gerek yok değil mi doktora gitsem mi onuda bilmiyorum bir şey demeyecektirtabiki kalabilirsiniz. Ben kimyasaldan 5 ay sonra hamile kaldım benim baska sorunlarım olduğu için kaybettim ama o zaman önlem alsaydım cok iyi ilerleyecekti eminim. Sakın canınızı sıkmayın. Gebe kalabildiğiniz için ve dıs gebelik yasamadığınız için sevinin( saçma gelecek ama inanın öbür ihtimaller daha kötü). Hemen öbür ay calısmalara baslayabilirsiniz
He bir daha kimyasal yasarsanız ( umarım olmaz) bağışıklık sisteminize bir baktırın
yani belli olmaz yükselebilir değeriniz stres yapmayın ben oğlumda 6.71 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 21.64 tü 2 gün sonra 53 olmuştu Allahın dediği olur inşAllah sağlıkla ilerlerKızlar merhaba ben ovülasyon takibi yaptım
Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82
yani belli olmaz yükselebilir değeriniz stres yapmayın ben oğlumda 6.71 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 21.64 tü 2 gün sonra 53 olmuştu Allahın dediği olur inşAllah sağlıkla ilerler
canım daha erken ama muhtemelen regline bile daha var hemen karamsar olma yükseledebilir bu değer düşedebilir ama kötüyü düşünme hayırlısı neyse o olsun inşAllahMaşallah çok güzel artmış sizin benim az artıyor demek istediğim tamda buydu . Hayırlısı olsun inşallah
Az deil canım bilemezsin döllenmenin nezaman olduğunu sonuçta artmış bence dua etKızlar merhaba ben ovülasyon takibi yaptım
Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82
erken öğrenmekte iyi değil ya sürekli kan ver stres yap falan. Biraz bekleyin bence
Ya ben antibiyotik kullanıyordum bir test yapayım dedim böyle oldu sonuçları ….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?