• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta az artış kimyasal olabilir mi

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
809
250
53
Kızlar merhaba ben ovülasyon takibi yaptım

Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82
Çatlamanın 13. Günü 12.22 geldi değerim

Evet teorikte 2 kat yeterli ama çatlamaya göre çok az değerim , kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum. Özellikle dış gebelikten olabilir mi bana bir fikir verin. Kanamam lekelenmem yok

Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82

Evet teorikte 2 kat yeterli ama çatlamaya göre çok az değerim , kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum. Özellikle dış gebelikten olabilir mi bana bir fikir verin. Kanamam lekelenmem yok
Dediğin gibi olabilir de bi anda artabilir de canım biraz dur stres olma

Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82

bu kimyasala benziyor yakında sıfırlanır . Dıs gebelikte daha çok yükseliş olur. Bu sınırda bile yükselmemis( 40 altı gri alandır gebelik kabul edilmez genelde) Korkmayın bir haftaya 0 lanır

bu kimyasala benziyor yakında sıfırlanır . Dıs gebelikte daha çok yükseliş olur. Bu sınırda bile yükselmemis( 40 altı gri alandır gebelik kabul edilmez genelde) Korkmayın bir haftaya 0 lanır

Dış gebelik olmasında , bu saatten sonra normal gebelik olmaz değil mi 🫤

Tabi biliyorum peki neden kimyasal oluyor acaba bilginiz var mı ? Bundan sonra rahat hamile kalabilir miyim
tabiki kalabilirsiniz. Ben kimyasaldan 5 ay sonra hamile kaldım benim baska sorunlarım olduğu için kaybettim ama o zaman önlem alsaydım cok iyi ilerleyecekti eminim. Sakın canınızı sıkmayın. Gebe kalabildiğiniz için ve dıs gebelik yasamadığınız için sevinin( saçma gelecek ama inanın öbür ihtimaller daha kötü). Hemen öbür ay calısmalara baslayabilirsiniz♥️

tabiki kalabilirsiniz. Ben kimyasaldan 5 ay sonra hamile kaldım benim baska sorunlarım olduğu için kaybettim ama o zaman önlem alsaydım cok iyi ilerleyecekti eminim. Sakın canınızı sıkmayın. Gebe kalabildiğiniz için ve dıs gebelik yasamadığınız için sevinin( saçma gelecek ama inanın öbür ihtimaller daha kötü). Hemen öbür ay calısmalara baslayabilirsiniz♥️
İnşallah sağolun bir ay korunmama gerek yok değil mi doktora gitsem mi onuda bilmiyorum bir şey demeyecektir

Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82

yani belli olmaz yükselebilir değeriniz stres yapmayın ben oğlumda 6.71 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 21.64 tü 2 gün sonra 53 olmuştu Allahın dediği olur inşAllah sağlıkla ilerler 🤲

yani belli olmaz yükselebilir değeriniz stres yapmayın ben oğlumda 6.71 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 21.64 tü 2 gün sonra 53 olmuştu Allahın dediği olur inşAllah sağlıkla ilerler 🤲

Maşallah çok güzel artmış sizin benim az artıyor demek istediğim tamda buydu . Hayırlısı olsun inşallah 🙏

Maşallah çok güzel artmış sizin benim az artıyor demek istediğim tamda buydu . Hayırlısı olsun inşallah 🙏
canım daha erken ama muhtemelen regline bile daha var hemen karamsar olma yükseledebilir bu değer düşedebilir ama kötüyü düşünme hayırlısı neyse o olsun inşAllah 🤲🌸

Çatlamanın 9.Günü 3.15
Çatlamanın 11.Günü 6.82

Az deil canım bilemezsin döllenmenin nezaman olduğunu sonuçta artmış bence dua et

Back
X