Beta artışı

dyg_1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
68
30
40
Arkadaşlar merhaba
SAT: 4 KASIM
6 Aralık'ta test yaptım negatifti, 9 Aralık'ta kaset test yaptım silik çizgi çıktı. 13 Aralık'ta kanda beta 175 çıktı 17 Aralık'ta 1090 çıktı. 4 günde bu kadar artış normal mi acaba. Cuma günü için kadın doğuma randevu aldım ama içim kıpır kıpır. Acaba ikiz mi diye düşünüyorum 😊
Bu arada kan testini aynı sağlık ocağında yaptırdım.

Değerin güzel artmış canım sağlıkla gelsin minik 🥰 ikiz olduğunuz düşünmüyorum ama yine de belli olmaz her şey beta hcg değil ultrason önemli olan. Bende adetimin gecikmesinin 5. Günü değerim 3800 doktor ikiz gebelikten şüphelendi ama 9. Haftalıkta netleşti bir tane var dedi şu an bi tane bebiş var benim de o zaman herkes kesin ikiz diyordu değerimden dolayı ama belli olmuyor canım. Rabbimden ne gelirse şükür. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸

Değerin güzel artmış canım sağlıkla gelsin minik 🥰 ikiz olduğunuz düşünmüyorum ama yine de belli olmaz her şey beta hcg değil ultrason önemli olan. Bende adetimin gecikmesinin 5. Günü değerim 3800 doktor ikiz gebelikten şüphelendi ama 9. Haftalıkta netleşti bir tane var dedi şu an bi tane bebiş var benim de o zaman herkes kesin ikiz diyordu değerimden dolayı ama belli olmuyor canım. Rabbimden ne gelirse şükür. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
Çok teşekkür ederim canım inşallah senin de sağlıkla gelir bebişin🥰

Normal. Geç döllenme olmuştu bende değerlerim gün aşırı 8-60-860 şeklinde ilerlemişti

X