Randovuyu biraz gec aldm ayin 30 una ki gitmisken herseyini goreyim insallah varsa saglikliysaNormal kuzum randevu al hemen görüş doktorunla, bunları kendi kendine düşünerek stres yapma
Benmişim beta binlere çıkmış zaten bence kese görünürdü hatta belki bebişte ama sen nasıl istiyorsan öyle yap tabi iyi yapmışsınRandovuyu biraz gec aldm ayin 30 una ki gitmisken herseyini goreyim insallah varsa saglikliysa
Gecen sefer bos gebelik gecirdim doktora gidip ayni seyi duymak dan korkuyorumBenmişim beta binlere çıkmış zaten bence kese görünürdü hatta belki bebişte ama sen nasıl istiyorsan öyle yap tabi iyi yapmışsın
Bende dün test verdim 78 çıktı yarın tekrar vericem ama herkes değer düşük diyor anlamadımKizlar 11 eylulde 38
13 eylul 116
19 eylul 1345
Sizce artis normali acaba biraz fazlami
Yo ben 38 le ogrendim tekrar ver yukselecekdirBende dün test verdim 78 çıktı yarın tekrar vericem ama herkes değer düşük diyor anlamadım
Bugün verdim 190Yo ben 38 le ogrendim tekrar ver yukselecekdir
Cok guzel artmis insallah bebislerimizi goruruz sagliklaBugün verdim 190
İnşallah. Ben perşembe gidicem daha doktora ilk kez sen gidiyor musunCok guzel artmis insallah bebislerimizi goruruz saglikla
Ben ayin 30 una randovu aldm biraz gec olsun istedim onceki gebeligim bos gebelikdi gitmeye korkuyorum hem gitmek istiyorum hem istemiyorumİnşallah. Ben perşembe gidicem daha doktora ilk kez sen gidiyor musun
Aynı benim gibi :) bende 30a aldım zaten sağlıklı gebelikse o zamana 4binleri görmesi lazım istatiksel olarak. Bende pazartesi vericem sonra 4 gün sonra cuma verip pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum. Benim ilk bir bilgim yok o yüzden bu konularla ilgili birde bazı insanlar 78 başlangıca kötü düşük riski vs söyleyenler oldu zaten stresli dönem iyice stres oldum, umarım düşük veya diğer kötü ihtimallerle karşılaşmam.Ben ayin 30 una randovu aldm biraz gec olsun istedim onceki gebeligim bos gebelikdi gitmeye korkuyorum hem gitmek istiyorum hem istemiyorum
Yok yok degerle alakasi yok yukselme gostermis zaten korkma insallah sorunsuz hamileligin olur stres yapmaAynı benim gibi :) bende 30a aldım zaten sağlıklı gebelikse o zamana 4binleri görmesi lazım istatiksel olarak. Bende pazartesi vericem sonra 4 gün sonra cuma verip pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum. Benim ilk bir bilgim yok o yüzden bu konularla ilgili birde bazı insanlar 78 başlangıca kötü düşük riski vs söyleyenler oldu zaten stresli dönem iyice stres oldum, umarım düşük veya diğer kötü ihtimallerle karşılaşmam.
Boş konuşan insanlar olmasaYok yok degerle alakasi yok yukselme gostermis zaten korkma insallah sorunsuz hamileligin olur stres yapma
İnsallah canim cok dusuk degerle hamileligini fakedip saglikli hamilelik gecirenler var ben 38 le ogrendim mesela sonra 116 sonra 1345 suan nedir bilmiyorumBoş konuşan insanlar olmasaTeşekkür ederim inşallah seninkide sorunsuz çok güzel geçer
4 günde birde olsa değerini haptır bence pazartesiye kadarİnsallah canim cok dusuk degerle hamileligini fakedip saglikli hamilelik gecirenler var ben 38 le ogrendim mesela sonra 116 sonra 1345 suan nedir bilmiyorum
Merhaba okumuştum açtığınız konuyu hamileymişsiniz hayırlı olsun eşinize söyledinizmi barıştınız mı inşallah4 günde birde olsa değerini haptır bence pazartesiye kadar
Teşekkür ediyorumMerhaba okumuştum açtığınız konuyu hamileymişsiniz hayırlı olsun eşinize söyledinizmi barıştınız mı inşallah
Hayırlı olsun gerçekten sevindimTeşekkür ediyorumSüpriz oldu bana umarım sağlıklı ilerler Evet haberden önce barışmıştık.