E egmis33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi egmis33 #1 Merhabalar adetime 3 gün var dün kan sonucum 40 çıktı bugün 67 artış nasıl sizcd doktorum salı günü gelin muhtelemen keseyi görürüz o zaman dedi
Merhabalar adetime 3 gün var dün kan sonucum 40 çıktı bugün 67 artış nasıl sizcd doktorum salı günü gelin muhtelemen keseyi görürüz o zaman dedi
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye Anneler Kulübü 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi egmis33 #2 Salı günü keseyi nasıl göreceksiniz ki çok erken daha. Değeriniz iyi artmış gibi 2 günde 1 verseniz daha iyi takip edersiniz
Salı günü keseyi nasıl göreceksiniz ki çok erken daha. Değeriniz iyi artmış gibi 2 günde 1 verseniz daha iyi takip edersiniz
E egmis33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi egmis33 #3 Orangegreysky .!.: Salı günü keseyi nasıl göreceksiniz ki çok erken daha. Değeriniz iyi artmış gibi 2 günde 1 verseniz daha iyi takip edersiniz Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi bilemiyorum
Orangegreysky .!.: Salı günü keseyi nasıl göreceksiniz ki çok erken daha. Değeriniz iyi artmış gibi 2 günde 1 verseniz daha iyi takip edersiniz Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi bilemiyorum
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye Anneler Kulübü 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi egmis33 #4 egmis33 .!.: Bana da öyle geldi bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz tabii ama ben garanti olsun diye en azından cumayı beklerim
egmis33 .!.: Bana da öyle geldi bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz tabii ama ben garanti olsun diye en azından cumayı beklerim
Coocoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi egmis33 #5 bencede çok erken nasıl görülecek o kadar kısa zamanda 2 günde 2 kat hesaplanırsa erken
Lilakahve Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi egmis33 #6 Tövbe doktor sallamış diyesim geldi Bir gün sonra değilde iki gün sonra kan ver 48 saatte 1 artışa bakılıyor ya
Tövbe doktor sallamış diyesim geldi Bir gün sonra değilde iki gün sonra kan ver 48 saatte 1 artışa bakılıyor ya
E egmis33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi egmis33 #7 Dün eşim sağlıkçı olduğu için o bakmıştı bugünde doktora gitmek istediğimiz için ard arda bakılmış oldu Lilakahve .!.: Tövbe doktor sallamış diyesim geldi Bir gün sonra değilde iki gün sonra kan ver 48 saatte 1 artışa bakılıyor ya Genişletmek için tıkla...
Dün eşim sağlıkçı olduğu için o bakmıştı bugünde doktora gitmek istediğimiz için ard arda bakılmış oldu Lilakahve .!.: Tövbe doktor sallamış diyesim geldi Bir gün sonra değilde iki gün sonra kan ver 48 saatte 1 artışa bakılıyor ya Genişletmek için tıkla...