Beta artışı normal mi sizce

Elif Elanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
98
21
29
Kızlar merhaba. 19 temmuzda düşük yaptım bebeğin kalbi durdu ve sonrasında 45-50 gün adet olmadım. Son adet tarihim de 1 Ekim.
9-11-17 Ekim ilişki tarihleri.
Perşembe günü sabah beta 10.83 çıktı
Cuma günü gece 32 çıktı
Pazartesi sabah da 151 çıktı
Sizce normal mi hızlı mi artıyor yoksa iki katından fazla artması normal mi acaba

Kızlar merhaba. 19 temmuzda düşük yaptım bebeğin kalbi durdu ve sonrasında 45-50 gün adet olmadım. Son adet tarihim de 1 Ekim.
Cuma günü gece 32 çıktı
Sizce normal mi hızlı mi artıyor yoksa iki katından fazla artması normal mi acaba
Bana normal geldi ama takip etmeye devam edin ve doktorunuza bildirin

Doktorumu arıyorum asistanı normal diyor ama ben yine de dış gebelik riskinden korkuyorum ne bilim ya çok fazla olumsuz şey yaşadığım için iyiyi düşünemiyorum sanırım 😞

Cuma günü gece 32 çıktı
Normal canım artış iyi hayırlı olsun

merhaba benim beta değerim cumartesi 19.51 di dün 19.80 olmuş sadece sizce nasıl ilerleyecek sürecim bundan normal gebeliğe dönmesini bekleyemeyiz dimi :/

Artisin saglikli gozukuyor takibini yap canım 🥰
Annelik boyle,hamile kalmaya calisiriz olunca da iste endise yaşadığımız kayiplar derken her seye tedirgin yaklasiyoruz
Ama suan beta artışın cok guzel

Artisin saglikli gozukuyor takibini yap canım 🥰
Annelik boyle,hamile kalmaya calisiriz olunca da iste endise yaşadığımız kayiplar derken her seye tedirgin yaklasiyoruz
Ama suan beta artışın cok guzel
Malesef öyle canım 4 tane kaybım var ilkini evde bildiğiniz kendin düşürdüm iki aylıktı ikincisi kimyasal gebelik üçüncüsü dış gebelik ve iç kanama gecirdim sol tüpümü kaybettim üstüne. Dördüncüsü gayet güzel ilerlerken bin anda kalbi durdu çok sağlıklı gidiyordu anlayamadi doktorum bile. Çok acı tecrübelerim var 😢

Malesef öyle canım 4 tane kaybım var ilkini evde bildiğiniz kendin düşürdüm iki aylıktı ikincisi kimyasal gebelik üçüncüsü dış gebelik ve iç kanama gecirdim sol tüpümü kaybettim üstüne. Dördüncüsü gayet güzel ilerlerken bin anda kalbi durdu çok sağlıklı gidiyordu anlayamadi doktorum bile. Çok acı tecrübelerim var 😢
Rabbim korusun simdikini kendini strese sokma,cok zor bilirim çünkü ben de evhamliyimdir
O yuzden ne desek kalbini ferahlatmayacak
İnşallah saglikli ilerler ve sen de yasadigin her olumsuzlugu unutursun🥰

Rabbim korusun simdikini kendini strese sokma,cok zor bilirim çünkü ben de evhamliyimdir
O yuzden ne desek kalbini ferahlatmayacak
İnşallah saglikli ilerler ve sen de yasadigin her olumsuzlugu unutursun🥰
İnşallah canım benim Allah razı olsun birbirimize dua edelim Rabbim gönlümüzde ne dileğimiz duamız varsa kabul etsin inşallah 🤲🥰🤍

Cuma günü gece 32 çıktı
Artış normal gibi gözüküyor. Biraz insanı yıpratıyor bu süreç bi de erken öğrenince. Ama içinizi rahat tutun bol bol dinlenin tsh değerinize baktırın 2.5 altında olması önemliymiş. Sağlıkla gelsin bebeğiniz hayırlı olsun 💕

X