• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta artış

aydost

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
517
318
23
29
Merhabalar arkadaşlar sessizce üye olmadan takip ediyordum konuları.

1 Aralık da beta:169.36 ile hamile olduğumu öğrendim
6 Aralık beta:1693.7 Bugün ki sonuç
Daha doktora gitmedim hiç kan verdim kendim sadece 2 kere burada yazılanları okuyunca bir korktum kimyasal gebelik dış gebelik gibi sürekli doktora gitme şansım da yok sizce nasıl gidişat doktor kontrolüne gitmem gerek mi kimyasal dış gebelik gibi bir durum varsa anlaşılır mı acaba şu an kontrole gitmeyerek yanlış mı yapıyorum. İlk hamileliğim hiç bilgim yok
Yardımlarınız için teşekkür ederim

Daha doktora gitmedim hiç kan verdim kendim sadece 2 kere burada yazılanları okuyunca bir korktum kimyasal gebelik dış gebelik gibi sürekli doktora gitme şansım da yok sizce nasıl gidişat doktor kontrolüne gitmem gerek mi kimyasal dış gebelik gibi bir durum varsa anlaşılır mı acaba şu an kontrole gitmeyerek yanlış mı yapıyorum. İlk hamileliğim hiç bilgim yok
Artışınız iyi bence doktora gidin kese görünebilir benim 1782 ve kese gşöründü

yarın ya da çarşamda giderseniz keseniz büyük ihtimalle görününr. artışınız çok güzel.
şöyle bir ilerleme bekleniyor genelde;
169 1 aralık
340 3 aralık
680 5 aralık
1020 6 aralık.

sizinki neredeyse 1700. artış güzel. korkmayın, iyi düşünün.

yarın ya da çarşamda giderseniz keseniz büyük ihtimalle görününr. artışınız çok güzel.
şöyle bir ilerleme bekleniyor genelde;
169 1 aralık
340 3 aralık
680 5 aralık
1020 6 aralık.

sizinki neredeyse 1700. artış güzel. korkmayın, iyi düşünün.
Kese yarın vajinal olarak mı görünür peki o şekilde baktırmak istemiyorum da

Doktora gitmelisin mutlaka. Kimyasal sorun olmaz da dış gebelik tehlikeli bir durum. İnşallah öyle değildir

Güzel artmış iki üç gün sonra direk keseniz görülür .

Back