Beta acil

Kızlar 6.günüm beta 31 çıktı sizce nasıl
Güzel çıkmış maşallah inşallah katlanarak devam eder benim 8. Gün 27ydi mesela betaya çok takılmayın önemli olan 2 günde bir en az %50-60 artması benim 8. Gün 27 10. Gün 44 12. Gün 110 14. Gün 302ydi beta

Ayy öyle mi diyorsunuz rahatladım allah razı olsun sizin hamileliğiniz sağlıklı devam etti mi

Ayy öyle mi diyorsunuz rahatladım allah razı olsun sizin hamileliğiniz sağlıklı devam etti mi
Vallaha benimki de yeni 11kasımda transfer olmuştum ben 2 gün önce 302yi gördüm 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz canım İçini ferah tut sen Rabbime güven ben öyle yapıyorum ilk transferimi 9. Gün 279la öğrenmiştim 11. Gün 580 civarıydı doktorum sonra gerek görmedi 10 gün sonra keseyi görmeye gittiğimizde beta 9280 di ama 6. Haftada düşük yaptım mesela o yüzden Rabbim ol derse olur O isterse her şey olur inşallah yüzümüzü güldürecek minik bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecek inanıyorum ben ilk 2 betada artığım %60 dı benim bu transferimde çok korkmuştum ama 3. Betaya baktırdığımızda 2.5 kat artmıştı sonra 2.7 kat arttı stres yapmayın

Önceki deneyiminiz için üzüldüm rabbim inşallah şimdi yüzünüzü güldürür bende 21 kasımda transfer oldum valla çok heyecanlıyım ne yapayım endişede her aşamada oluyo Allah yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…