Beta 9,97 yükselir mi

AY NURR

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
51
29
27
Merhaba bana acil yardımcı olur musunuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Adetime 6 gün var gebelik testi yaptırdım bugün 9,97 çıktı
Fakat bu ay çatlama iğnesi oldum onun etkisi mi bilemedim yani bu tarz bi şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
2 gündür sürekli başım ağrıyor kasıklarımda belimde bacaklarımda ağrılar var karnım davul gibi oldu yani bilemedim sizce gebelik mi

Çatlatma ile hcg yükseliyor mu bilmiyorum. Umarim her sey yolundadir ve saglikli bir gebelik olur. 6'dan bile yukselip gebe kalanlar var. Onemli olan artışı.

Adetinize daha çok varmış. Bu sürede beta değeri artma ihtimali var. Örneğin gebeliğin ilk haftasında beta değeri 5 ile 50 arası degisebiliyormus. Google dan bakmıştım. Biliyorsunuz bazı sitelerin içeriklerini uzmanlar yazıyor artık. Yine böyle bir sitede okudum. Bence bu değer adete 6 gün kalaya göre iyi. 2 3 gün sonra testi tekrarlayın. En az 2 katına çıktıysa sağlıklı ilerliyor anlamına gelir

Fakat bu ay çatlama iğnesi oldum onun etkisi mi bilemedim yani bu tarz bi şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
2 gündür sürekli başım ağrıyor kasıklarımda belimde bacaklarımda ağrılar var karnım davul gibi oldu yani bilemedim sizce gebelik mi
Hamilesindir büyük ihtimalle 🙂

Bizim gelinimizin de ilk değeri 6 ydi bı hafta sonra tekrar test yapti 350 üzeri çıktı büyük ihtimalle hamilesiniz umarım sağlıklı bı gebelik olur

Canım inşallah gebesindir ama daha çatlatma iğnesi yapalı aşağı yukarı 4 5 gün olmuş galiba. iğnenin etkisinin olma ihtimalinde var çünkü iğnede beta hcg hormonu var benimde başıma geldi ordan tecrübeliyim

Canım inşallah gebesindir ama daha çatlatma iğnesi yapalı aşağı yukarı 4 5 gün olmuş galiba. iğnenin etkisinin olma ihtimalinde var çünkü iğnede beta hcg hormonu var benimde başıma geldi ordan tecrübeliyim
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌼🌼🌼
İğnemin 7. Günüydü test yaptırdım sonuç bu
İnşallah dediğiniz gibi bebeğim benimledir 🙏🏻🌼

İğnenin etkisi olabilir 😔 benim yarım doz iğneden dolayı 1 hafta sonra 8.1 çıkmıştı gebelik yoktu. Ümidini kırmak istemem tabii inşallah gebelik vardır🙏🏻

X