Beta 82 çıktı

Berennnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
37
14
25
Merhaba kızlar;ben geçen sizinle testlerimi paylaştım. Adetime 6 gün kala hamile olduğumu öğrendim bugün kan verdim Beta 82 çıktı daha adetime 2 gün var; önceden iki defa kimyasal gebelik geçirdim. Içimde az korku var da beta 82 olarak hamile olanlar var mi

Merhaba kızlar;ben geçen sizinle testlerimi paylaştım. Adetime 6 gün kala hamile olduğumu öğrendim bugün kan verdim Beta 82 çıktı daha adetime 2 gün var; önceden iki defa kimyasal gebelik geçirdim. Içimde az korku var da beta 82 olarak hamile olanlar var mi
Gebeliğiniz devam ediyor mu ? Adete 1 gün kala 78 çıktı benimde

Ovulasyon takibi yapmış mıydın canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Önemli olan sağlıkla artması. Ben 11le öğrenmiştim. Siz 82 ile öğrenmişsiniz. İki günde bir kan verip artış oranını kontrol edin inşalalh sağlıkla alırsınız kucağınıza

X