Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuca göre gebesiniz ama iki gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkmışsa gebelik düzgün ilerliyordur aksi halde kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsinizMerhaba adetimden 4 gün geciktiğinde beta 45.03 ve şuan 7 gündür adet görmedim daha hamilemiyim lütfen yardımcı olun doktorlar tam cevap vermiyor
Pazartesi mi vereyim yoksa yarın gideyim mi pekiSonuca göre gebesiniz ama iki gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkmışsa gebelik düzgün ilerliyordur aksi halde kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz
Bence yarın verin yükselip yükselmediği belli olur zaten pazartesiyi beklerseniz haftasonunuz hep endişeyle geçecektir ben olsam yarın hiç beklemeden verirdim 3 gün geçmiş zatenPazartesi mi vereyim yoksa yarın gideyim mi peki
Tamam yarın vereyim çok teşekkür ederim Allah razı olsunBence yarın verin yükselip yükselmediği belli olur zaten pazartesiyi beklerseniz haftasonunuz hep endişeyle geçecektir ben olsam yarın hiç beklemeden verirdim 3 gün geçmiş zaten
Verin verin belli olur zaten unutmazsanız banada haber verin merak ettimTamam yarın vereyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Tabiki çok teşekkür ederim Allah razı olsunVerin verin belli olur zaten unutmazsanız banada haber verin merak ettim![]()
AminTabiki çok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
116.3 çıktı sonucu şimdi doktoru bekliyorum canım bilgin olsunAminAllah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılıp nasip etsin
![]()
Ah çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah116.3 çıktı sonucu şimdi doktoru bekliyorum canım bilgin olsun
Çok düşük dedi doktor sence düşük mü pekiAh çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah![]()
Sizi üzmek istemem ama son beta verdiğinizden beri 4 gün olmuş yani biraz düşük gibi ama her hamilelikte farklı seyrediyor o yüzden tekrar kontrole gidersiniz. Normalde her gün bir öncekinin 2 katı oluyor yani 40 sa sonraki gün 80 sonraki gün 160 sonraki 320 gibi tabi ki tamamen birebir aynı ilerlemiyor ama ortalama 2 katı olmasını istiyorlar. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektirÇok düşük dedi doktor sence düşük mü peki![]()
Şöyle yavaş yükselmiş doktorlar hep en kötüsünü söylüyor daha çok çok erken endişelenmeyin bünyeden bünyeye değişiyor beta yükselmesi inşallah bi sıkıntı olmadan devam edecektirÇok düşük dedi doktor sence düşük mü peki![]()
Geç döllenme olmuş olabilir canım yani yumurtlama günün senin bildiğinden geç olmuş olabilir hayırlısı olsun inşallah iki gün sonra tekrar kan verirsiniz gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla güzel devam edecekÇok düşük dedi doktor sence düşük mü peki![]()
Doktorda öyle söylediSizi üzmek istemem ama son beta verdiğinizden beri 4 gün olmuş yani biraz düşük gibi ama her hamilelikte farklı seyrediyor o yüzden tekrar kontrole gidersiniz. Normalde her gün bir öncekinin 2 katı oluyor yani 40 sa sonraki gün 80 sonraki gün 160 sonraki 320 gibi tabi ki tamamen birebir aynı ilerlemiyor ama ortalama 2 katı olmasını istiyorlar. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektir
Umarım çok teşekkür ederimŞöyle yavaş yükselmiş doktorlar hep en kötüsünü söylüyor daha çok çok erken endişelenmeyin bünyeden bünyeye değişiyor beta yükselmesi inşallah bi sıkıntı olmadan devam edecektir![]()
İnşallah çok çok teşekkür ederimGeç döllenme olmuş olabilir canım yani yumurtlama günün senin bildiğinden geç olmuş olabilir hayırlısı olsun inşallah iki gün sonra tekrar kan verirsiniz gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla güzel devam edecek![]()
Merhaba sonuç ne olduİnşallah çok çok teşekkür ederim![]()
Merhaba dış gebelikten şüpheleniyor yarın bir kez daha betama bakıp konuşacakmış öyle söylediMerhaba sonuç ne oldu