• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 4.02

betulardaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
43
32
3
29
Kızlar merhaba, son adet tarihim 12.04 simdi adetime daha 1 hafta var. Dün gece midemi üsütmekten de olabilir acildeydim sabaha kadar. Kusmalarım bulantım. Bebek te istediğimiz icin kan aldırayım dedim beta 4.02 çıktı acildeki doktor cok düşükte değil şüphe olabilir bekle gene tekrarla dedi. Normalde 5 in altı negatif diye biliyorum. Sizce değerim yükselir mi? Böyle 4 çıkıp sonradan yükselen var mı? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız icin Cok ümitlendim sonunda hüsrandan korkuyorum :110:

Kac test yaptirdim hic birinfe 0.3 ustu e cikmadi. Gebelik yeni daha o yuzden dusuk cikmis. 2 gun sobra tekrarla muhtemel hamilesin cnm

Canım cok saol içime su serptin resmen,eşim şimdiden delirdi mutluluktan onu üzgün görücem hayalleri yıkılacak diye cok korkuyordum Allah sana da nasip etsin biran önce insallah.:KK200:

Amin insAllah benim de 9 mayis bat. Belirtin var mi hic

Canım 2 gündür ayaklarım buz gibi, göğüslerimin uçları acıyo giyinirken bile. Bide ben gece 2 3 önce yatmazdım 12 de gözlerim kapanıyor sürekli uyuyorum, mide bulantısı üşütmeden de olabilir ama şöyle söyliyim birinin parfümünü diğer odada sıktığında alıyorum hemen hassaslaştı yani. Seninde daha varmış hayırlısı insallah belirtin var mı?

Canım 2 gündür ayaklarım buz gibi, göğüslerimin uçları acıyo giyinirken bile. Bide ben gece 2 3 önce yatmazdım 12 de gözlerim kapanıyor sürekli uyuyorum, mide bulantısı üşütmeden de olabilir ama şöyle söyliyim birinin parfümünü diğer odada sıktığında alıyorum hemen hassaslaştı yani. Seninde daha varmış hayırlısı insallah belirtin var mı?
Simdilik birsey yok. Uyku hali 2 gundur oglen de uyuyorum erken uyudugum halde gec kalkiyorum. Birde dun aksam kasiklarima sol tarafa siddetli bo batma oldu bugun arada batma var. Halsizim. Bakalim birde sari bi akinti var beyaz sari karisik biaey ama damla damla

Simdilik birsey yok. Uyku hali 2 gundur oglen de uyuyorum erken uyudugum halde gec kalkiyorum. Birde dun aksam kasiklarima sol tarafa siddetli bo batma oldu bugun arada batma var. Halsizim. Bakalim birde sari bi akinti var beyaz sari karisik biaey ama damla damla

Benimde akıntım var aynı senin gibi, sarı beyaz canim hayırlısı hakkımızda :KK19:

adetime 1 hafta var diyorsun geç döllenme olduysa bence olabilir. Çünkü burda hamile olmayan bir çok arkadaş test yaptığında max 2yi gördü üstüne pek çıkan olmadı bikaç gün sonra tekrar bir test yaptır bence sabırsızım diyorsan bir de erken gebelik tsti deneyebilirsin derim

adetime 1 hafta var diyorsun geç döllenme olduysa bence olabilir. Çünkü burda hamile olmayan bir çok arkadaş test yaptığında max 2yi gördü üstüne pek çıkan olmadı bikaç gün sonra tekrar bir test yaptır bence sabırsızım diyorsan bir de erken gebelik tsti deneyebilirsin derim

Canim hamilelik olabilir daha bir hafta var değer artacak gibi bi gebelik testi alsana onda cıkacakmı

Kızlar aklıma geldi ama kanda 4.02 acaba idrar testiler çıkar mı negatif mi olur erken yaptım diye acaba? o_O

normal idrar testi için erken olabilir ama bu erken gebelik testi denilen testler var onlar ilişkiden 15 gün sonrası için %99 doğru sonuç diyor bence bi denenebilir hatta forumda bir arkadaş normal idrar testi yapıp negatif çıktığını daha sonra digital gebelik testi yapıp pozitif çıktığını yazmıştı. bildiğim kadarıyla onun yaptığı digital test gebeliği 3 hafta altı yada 3 hafta ve üsütü olduğunu bile gösteriyordu

Belli olmaz canim çıkabilir erken gebelik testi al istersen

normal idrar testi için erken olabilir ama bu erken gebelik testi denilen testler var onlar ilişkiden 15 gün sonrası için %99 doğru sonuç diyor bence bi denenebilir hatta forumda bir arkadaş normal idrar testi yapıp negatif çıktığını daha sonra digital gebelik testi yapıp pozitif çıktığını yazmıştı. bildiğim kadarıyla onun yaptığı digital test gebeliği 3 hafta altı yada 3 hafta ve üsütü olduğunu bile gösteriyordu

Ozaman ben onlardan alayım çıkıp canim en iyisi cok saolun yazicam hemen yapıp

Back