Haftayı ilişki gününe göre mi hesaplarız?Beta 1000 ve üstünde görünür ama haftanızı beta ile bilemezsiniz. Herkesin beta durumu farklı olur. Benim 5+2 de beta 22.000 di sadece keseyi gördük karnımdan
İnşallah6+4'sünüz şu an galiba evet görünür yüksek ihtimal
Ben ilişkiye göre hesaplamıştım ama yanlışmış reglinin ilk gününden itibaren sayman gerekiyoHaftayı ilişki gününe göre mi hesaplarız?
Son adet tarihinize göre hesaplanırHaftayı ilişki gününe göre mi hesaplarız?
Çok özür dilerim ama bişey demek istiyorum bebeğin yapıldığı gün belli mesela asla adetten sonra değil hatta bir sonraki adete yakın zamanda oldu bana göre 3 haftalık son adete bakarsak 6 ya da 7 falan anlamıyorum aslaBen ilişkiye göre hesaplamıştım ama yanlışmış reglinin ilk gününden itibaren sayman gerekiyo
Valla bende anlamadım 2 hafta önce ilişki yaşıyosun 4 haftalık sayılıyo sanırım yumurtanın oluşma sürecide dahil edilip hesaplanıyoÇok özür dilerim ama bişey demek istiyorum bebeğin yapıldığı gün belli mesela asla adetten sonra değil hatta bir sonraki adete yakın zamanda oldu bana göre 3 haftalık son adete bakarsak 6 ya da 7 falan anlamıyorum asla
Aaa evet öyle düşünülürse çok mantıklı dediğiniz gibi olabilirValla bende anlamadım 2 hafta önce ilişki yaşıyosun 4 haftalık sayılıyo sanırım yumurtanın oluşma sürecide dahil edilip hesaplanıyo
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederimGebelik süreci yumurtanın oluşmaya başladığı andan itibaren olduğu için son reglinin ilk günü gebeliğin 1. Günü oluyor. Evet hali hazırda o zaman bebek yok ama eğer bebek olursa diye vücut kendini hazırlığa başlıyor yumurta üretiyor eski yumurtayı atıyor rahim kalınlaşıyor yeni beneğe hazırlık vs o yüzden son reglinin ilk günü gebeliğin 1. Günü oluyor