Beta 3500

melowen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
12
2
26
Merhaba herkese, 3500 beta ile kese yahut bebek karından ultrason ile görülür mü?? Bilenler yazarsa çok sevinirim🌷

Beta 1000 ve üstünde görünür ama haftanızı beta ile bilemezsiniz. Herkesin beta durumu farklı olur. Benim 5+2 de beta 22.000 di sadece keseyi gördük karnımdan

Ben ilişkiye göre hesaplamıştım ama yanlışmış reglinin ilk gününden itibaren sayman gerekiyo
Çok özür dilerim ama bişey demek istiyorum bebeğin yapıldığı gün belli mesela asla adetten sonra değil hatta bir sonraki adete yakın zamanda oldu bana göre 3 haftalık son adete bakarsak 6 ya da 7 falan anlamıyorum asla

Çok özür dilerim ama bişey demek istiyorum bebeğin yapıldığı gün belli mesela asla adetten sonra değil hatta bir sonraki adete yakın zamanda oldu bana göre 3 haftalık son adete bakarsak 6 ya da 7 falan anlamıyorum asla
Valla bende anlamadım 2 hafta önce ilişki yaşıyosun 4 haftalık sayılıyo sanırım yumurtanın oluşma sürecide dahil edilip hesaplanıyo

Gebelik süreci yumurtanın oluşmaya başladığı andan itibaren olduğu için son reglinin ilk günü gebeliğin 1. Günü oluyor. Evet hali hazırda o zaman bebek yok ama eğer bebek olursa diye vücut kendini hazırlığa başlıyor yumurta üretiyor eski yumurtayı atıyor rahim kalınlaşıyor yeni beneğe hazırlık vs o yüzden son reglinin ilk günü gebeliğin 1. Günü oluyor

Gebelik süreci yumurtanın oluşmaya başladığı andan itibaren olduğu için son reglinin ilk günü gebeliğin 1. Günü oluyor. Evet hali hazırda o zaman bebek yok ama eğer bebek olursa diye vücut kendini hazırlığa başlıyor yumurta üretiyor eski yumurtayı atıyor rahim kalınlaşıyor yeni beneğe hazırlık vs o yüzden son reglinin ilk günü gebeliğin 1. Günü oluyor
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim 🙏

X