beta 3500 küsür ile kese görülmedi

Badees

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
202
69
13
29
selam kızlar bugün 5+0 oldum dün akşam beta 3500 lerdeydi doktor bugün karından ultrasonla baktı kese görünmedi beta artışı normal düzenli kese neden görünmedi aynı durumu yaşayan var mı

selam kızlar bugün 5+0 oldum dün akşam beta 3500 lerdeydi doktor bugün karından ultrasonla baktı kese görünmedi beta artışı normal düzenli kese neden görünmedi aynı durumu yaşayan var mı
Alttan muayene ettirip baksaydiniz

doktor neden bakmadı ki o zaman. geçen ay bir kimyasal yaşadım bütün psikolojim bozuldu ya
Gerek duymamış biraz sıkıntılı oluyor alttan muayene belkide riske atmak istemedi bende kanamam varken baktı daha çok arttı kanamam düşük yaptım sonra

Gerek duymamış biraz sıkıntılı oluyor alttan muayene belkide riske atmak istemedi bende kanamam varken baktı daha çok arttı kanamam düşük yaptım sonra
belkide hocam korkmam gereken bişey var mı dedim. bu değerlerde karından görünmeyebilir haftaya bakarız dedi bişey anlamadım

Belki geç döllenme bu nedenle görünmedi. Hemen stres olma benim 4 haftalıkta değerim 6500 dü o değerle gitsem beta 3500 üstü görünmesi gerek mi olacaktı betayla değil daha çok haftayla ilgisi var bunun seninki de belki geç döllenme birkaç gün sonra gitsen eminin görürsün zaten doktor da böyle düşünmüştür bir problem olduğunu düşünse alttan bakmak isterdi stres yapma çok normal

Benimde 5+0 da 9628 beta ile alttan zar zor kese göründü. Ertesi gün 5+1 de devlet hastanesinde karından göründü. Belki cihazda fark ediyordur. Doktorun tecrübesi. Bilemiyorum. İnsanın tabi ki morali bozuluyor. Bende bu beta ile bebeği bile görmeyi bekledim ama 7-8. Haftalarda gören var. Heyecanlıyız, tedirgin ve sabırsızlanıyoruz. Ama göreceğiz inşallah bebeklerimizi

çok teşekkür ederim bende devlet hastanesinde baktırdım belkide haklısınız haftaya cuma gel dedi ama doktorum cuma var o yüzden öyle söyledi bakan kendi doktorum değildi. sizin beta maşallah baya yüksekmiş benim yumurta tam 14. çatladı onu biliyorum bugünde 5+1 olduk

valla rahatladım biraz çok teşekkür ederim geçen aydan kimyasal düşüğüm olduğu için böyle herşeyi takıyorum. ama doktor artık kan verme artışların gayet düzenli dedi bende artık kan vermeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…