A anonim58 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2025 2 0 1 30 Çarşamba 21:26 Konu Sahibi Konu Sahibi anonim58 #1 Kızlar kese yok dedi ilk kez bu değeri gördük 2 bucuk yıl sonra endişeliyim cuma günü tekrar beta istedi yükselirmi yaşayan var mu
Kızlar kese yok dedi ilk kez bu değeri gördük 2 bucuk yıl sonra endişeliyim cuma günü tekrar beta istedi yükselirmi yaşayan var mu
B bsrtrna Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2023 503 121 23 26 Çarşamba 21:32 Konu Sahibi Konu Sahibi anonim58 #2 anonim58 .!.: Kızlar kese yok dedi ilk kez bu değeri gördük 2 bucuk yıl sonra endişeliyim cuma günü tekrar beta istedi yükselirmi yaşayan var mu Genişletmek için tıkla... Kese gözükmesi için betan çok dusuk henüz 1600 de falan gözükür ancak Olumlu oy 0 Olumsuz oy
anonim58 .!.: Kızlar kese yok dedi ilk kez bu değeri gördük 2 bucuk yıl sonra endişeliyim cuma günü tekrar beta istedi yükselirmi yaşayan var mu Genişletmek için tıkla... Kese gözükmesi için betan çok dusuk henüz 1600 de falan gözükür ancak
A anonim58 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2025 2 0 1 30 Çarşamba 21:33 Konu Sahibi Konu Sahibi anonim58 #3 Ne yapabilirim peki bu süreçte benım destekleyeceğim Bi durum varmıdır Olumlu oy 0 Olumsuz oy
FireflyDream Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 785 En iyi cevaplar 1 615 18 28 Çarşamba 21:34 Konu Sahibi Konu Sahibi anonim58 #4 anonim58 .!.: Kızlar kese yok dedi ilk kez bu değeri gördük 2 bucuk yıl sonra endişeliyim cuma günü tekrar beta istedi yükselirmi yaşayan var mu Genişletmek için tıkla... Endişelenmeyin, doktorlardan da şüphe ediyorum artık. Zaten gözükmez ilk başta. Beta değerinin 3000 olduğunda karından sadece kese gözüküyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
anonim58 .!.: Kızlar kese yok dedi ilk kez bu değeri gördük 2 bucuk yıl sonra endişeliyim cuma günü tekrar beta istedi yükselirmi yaşayan var mu Genişletmek için tıkla... Endişelenmeyin, doktorlardan da şüphe ediyorum artık. Zaten gözükmez ilk başta. Beta değerinin 3000 olduğunda karından sadece kese gözüküyor
FireflyDream Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 785 En iyi cevaplar 1 615 18 28 Çarşamba 21:35 Konu Sahibi Konu Sahibi anonim58 #5 anonim58 .!.: Ne yapabilirim peki bu süreçte benım destekleyeceğim Bi durum varmıdır Genişletmek için tıkla... İki gün sonra cuma kan verdiğinizde iki katına artarsa iyiye işaret yapacağınız başka bir şey yok. Folik asit içmiyorsanız ona başlayı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
anonim58 .!.: Ne yapabilirim peki bu süreçte benım destekleyeceğim Bi durum varmıdır Genişletmek için tıkla... İki gün sonra cuma kan verdiğinizde iki katına artarsa iyiye işaret yapacağınız başka bir şey yok. Folik asit içmiyorsanız ona başlayı
H Haticcee Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 546 665 23 31 Çarşamba 21:35 Konu Sahibi Konu Sahibi anonim58 #6 anonim58 .!.: Kızlar kese yok dedi ilk kez bu değeri gördük 2 bucuk yıl sonra endişeliyim cuma günü tekrar beta istedi yükselirmi yaşayan var mu Genişletmek için tıkla... Benim kese 4.000 i geçtiğinde görünmüştü Olumlu oy 0 Olumsuz oy
anonim58 .!.: Kızlar kese yok dedi ilk kez bu değeri gördük 2 bucuk yıl sonra endişeliyim cuma günü tekrar beta istedi yükselirmi yaşayan var mu Genişletmek için tıkla... Benim kese 4.000 i geçtiğinde görünmüştü