Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sağlık ocağında yaptırmıştım sonrası acilde oldu . Bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek ?ikisi de farklı yerlerde yapılan testler gıbı canım, aynı yerde testı yaptırman daha saglıklı olur, lab farkı oluyor denılıyor genelde
Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim bilgilenmeye çalışıyorumnormal. benim de 697den 2400e çıkmıştı. dpktorlar en az %60 artış istiyor. 2-3 kat artış hele ki gebeliğin başlarında çok normal
İnşAllah her şey yolundadır. Sağlıcakla al bebeğini kucağına :)İlk sağlık ocağında yaptırmıştım sonrası acilde oldu . Bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek ?
merhaba Lady sen de hala doğurmadın sanırımnormal. benim de 697den 2400e çıkmıştı. dpktorlar en az %60 artış istiyor. 2-3 kat artış hele ki gebeliğin başlarında çok normal
doğurmadımm 40 haftayı doldurursak subat 7de insallah beklenen doğum ama ben ocak sonu çıkartırım gibime geliyor su an 32+3teyizmerhaba Lady sen de hala doğurmadın sanırım
şafak kaç Allahın izniyle
Aa çok yokmuş kız aramız, ben de 29+1 oldum bugün sağlıcakla çıkartalım da inşallah, 40 haftasına kadar da bekleyebilir, yeter ki onlar sağ biz sağ kavuşalım yavrularımızladoğurmadımm 40 haftayı doldurursak subat 7de insallah beklenen doğum ama ben ocak sonu çıkartırım gibime geliyor su an 32+3teyiz
amin insallahAa çok yokmuş kız aramız, ben de 29+1 oldum bugün sağlıcakla çıkartalım da inşallah, 40 haftasına kadar da bekleyebilir, yeter ki onlar sağ biz sağ kavuşalım yavrularımızla