• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 3.89?

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
Kızlar kuzenim geçen hafta adet olmuş ama az olduğu için üstüne görüşmeden şüphe ediyo geçen ayki adeti 11aralık bu ay üstüne görülme olduğundan şüphe ettiği 2ocak.beta hcg yaptırdı bugün 3.89 hamile mi sizce?

5in altı negatif diyolar doğru mu kıZlar daha önce 0.100çıkmış o yüzden şaşırdı oda

5 ten düşük olan değerler negatif oluyor ama şüpheleniyorsa 2 gün sonra tekrarlasın daha kesin olur

Merhabalar benim beta hcg degerim 0,10 cikti doktor gebelik yok dedi ama gebelik olmasi icin degerin kac olmasi gerekiyor yardimci olurmusunuz lütfen :(

Merhabalar benim beta hcg degerim 0,10 cikti doktor gebelik yok dedi ama gebelik olmasi icin degerin kac olmasi gerekiyor yardimci olurmusunuz lütfen :KK43:
Bazı yerler 5üstü diyo bazı yerler 10bemde tam bilmiyorum ki kuzenimin değeri 3.89 çıktı hiçbişey anlamadık :S

farkına varmadan kimyasal gebelik yaşamış olabilir. yani döllenme oluyor beta hgc yükseliyor ama kese oluşmadan tekrar düşüyor. benim 4 günde 20den 1.2 ye düştü. belki bi iki gün önce yaptirsa beta hgc daha yüksek çıkardı

Back